Η φωτογραφία με τον Λαγό: Η δικηγόρος και αρχηγός κινήματος που καθύβρισε τον Τσίπρα

Η Γεωργία Μπιτάκου (αριστερά) με τον χρυσαυγίτη ευρωβουλευτη Λαγό. Φωτογραφία via ΕΘΝΟΣ




Η Γεωργία Μπιτάκου, η γυναίκα που επιτέθηκε φραστικά στον Αλέξη Τσίπρα, με σκληρούς χαρακτηρισμούς αλλά και απειλές, μέσα στο αεροπλάνο όπου συνταξίδευαν, είναι μία γυναίκα με πολυσχιδή, εθνικοπατριωτική δράση.

Σύμφωνα με το ΕΘΝΟΣ, είναι η δημιουργός του κινήματος «Διέξοδος Ελλάς» και στο πρόσφατο παρελθόν ήταν από τους ανθρώπους που συμμετείχαν οργανωτικά στο συλλαλητήριο για το «Μακεδονικό» στο Σύνταγμα, στις 28 Ιανουαρίου 2018.

Μάλιστα, για την εν λόγω διοργάνωση είχε δώσει συνέντευξη και στον Γιώργο Αυτιά.

Οι ικανότητές της φάνηκαν και στους αγώνες πολεμικών τεχνών τους οποίους διοργανώνει, έχοντας ρόλο του ατζέντη. Ξεκίνησε με αγώνες του αδερφού της, Σταμάτη Μπιτάκου, και επέκτεινε τη δράση της, κάτι που την έκανε την πρώτη γυναίκα που είχε ένα τέτοιον ρόλο σε μαχητικά events.

Στη συνέχεια της πορείας της, η δημοσιογράφος στο επάγγελμα, δικηγόρος όπως είπε στον πρωθυπουργό κατά τη διάρκεια της φραστικής της επίθεσης, προσπάθησε να πάει ένα βήμα πιο πέρα από το συλλαλητήριο για το «Μακεδονικό» στο Σύνταγμα, δημιουργώντας το εθνικιστικό κίνημα «Διέξοδος Ελλάς».

Πρόσφατα, συμμετείχε στη εκδήλωση που διοργάνωσε ο ανεξάρτητος ευρωβουλευτής, Γιάννης Λαγός, στις Βρυξέλλες, για την «ακυρότητα της Συμφωνίας των Πρεσπών».

Από την Πέμπτη, πάντως, όλο το διαδίκτυο μιλά για τη φραστική επίθεσή της στον πρώην πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα:

Αχτσιόγλου για επίθεση στον Τσίπρα: Καλεσμένη του Λαγού η Μπιτάκου

«Συνεχίζουν να ξεπλένουν την εγκληματική οργάνωση χωρίς όνειδος». Αυτό αναφέρει μεταξύ άλλων η Έφη Αχτσιόγλου σχολιάζοντας τη λεκτική επίθεση που δέχθηκε ο πρώην πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας κατά τη διάρκεια της επιστροφής του στην Ελλάδα, από τη Γεωργία Μπιτάκου.

«Η κυρία Μπιτάκου που καταφέρθηκε χθες εναντίον του Αλέξη Τσίπρα και σήμερα παρουσιάζεται από τα «αντικειμενικά» ΜΜΕ ως απλή διαμαρτυρόμενη πολίτης, ήταν καλεσμένη του υπόδικου χρυσαυγίτη Λαγού στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο» αναφέρει χαρακτηριστικά η τομεάρχης Εργασίας του ΣΥΡΙΖΑ. «Συνεχίζουν να ξεπλένουν την εγκληματική οργάνωση χωρίς όνειδος. Και εις ανώτερα» καταλήγει.

Μετά τη “θερμή χειραψία” του Μητσοτάκη με τον Ερντογάν τα χαμόγελα έχουν παγώσει…

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: