Θρήνος στα Γλυκά Νερά για το άτυχο βρέφος: “Δεν ξέρω τι έγινε”, δηλώνει ο τραγικός πατέρας [video]

File Photo: Σκύλος ράτσας ροντβάιλερ. Photo nia Unsplash.com, @pope_moisa
Συγκλονιστικά στοιχεία βγαίνουν στο φως σχετικά με τον σκύλο ράτσας ροντβάιλερ που επιτέθηκε και σκότωσε ένα νεογέννητο βρέφος στα Γλυκά Νερά.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του τηλεοπτικού σταθμού Open TV, το ζώο αποκτήθηκε από τους γονείς πριν από οκτώ χρόνια. Η οικογένεια είχε αποκτήσει δύο αγοράκια και τότε έκριναν ότι ήρθε η ώρα να εντάξουν στην οικογένειά τους τον θηλυκό σκύλο στον οποίο έδωσαν το όνομα Βερόν.

Σύντομα την οικογενειακή τους ευτυχία συμπλήρωσε και ένα τρίτο αγοράκι. Όπως αποκάλυψε στους αστυνομικούς ο τραγικός πατέρας του μόλις δύο μηνών μωρού δεν είχαν ποτέ πρόβλημα με τον συγκεκριμένο σκύλο.

  • Τα χρόνια περνούσαν και η Βερόν μεγάλωνε κανονικά με τα τρία αγοράκια της οικογένειας. Η μητέρα τους ήθελε διακαώς να αποκτήσει και ένα κοριτσάκι. Στο σπίτι τους στα Γλυκά Νερά όταν μετακόμισαν πριν από έναν περίπου χρόνο ήταν έγκυος στο άτυχο βρέφος. Το γέννησε ρισκάροντας τη ζωή της και αποφάσισε να δώσει στο κοριτσάκι της το όνομα Βαρβάρα.

«Το σκυλί αυτό το αποκτήσαμε το 2011. Ήταν πάντοτε υπάκουο. Δεν ήταν ποτέ επιθετικό με τα παιδιά μας. Με τα τρία αγόρια μας έπαιζε χωρίς ποτέ να δημιουργηθεί το παραμικρό. Ήταν σαν μέλος της οικογένειάς μας» λέει στο Open TV και την Ευλαμπία Ρέβη ο πατέρας.

«Δεν μπορώ να καταλάβω τι έγινε. Δεν είχε δείξει καμία επιθετική συμπεριφορά με το μωράκι μας. Είμαι συγκλονισμένος. Δεν ξέρω γιατί το έκανε αυτό. Προσπαθώ να είμαι δυνατός. Πρέπει να στηρίξω τη γυναίκα μου που είναι στην χειρότερη ψυχολογική κατάσταση από όλους μας» προσθέτει. Τα τρία παιδιά της οικογένειας αποφασίστηκε να μάθουν για το τι συνέβη με τη βοήθεια ψυχολόγου που βρίσκεται στο πλευρό όλης της οικογένειας.

Στο πένθος όλη η γειτονιά

Το σπίτι της οικογένειας στα Γλυκά Νερά παραμένει ερμητικά κλειστό. Από την ημέρα της τραγωδίας δεν έχει επιστρέψει κανείς στο διαμέρισμα του πρώτου ορόφου εκεί που το ροντβάιλερ σε κατάσταση αμόκ άρπαξε το άτυχο βρέφος και άρχισε να το χτυπά με μανία σε τοίχους και έπιπλα.

  • «Η ψυχολογία μας είναι τελειωμένη. Δεν μπορούμε να το φανταστούμε αυτό που έχει γίνει, δηλαδή να συμβεί κάτι τέτοιο» λέει στο Open TV γείτονας της οικογένειας. Τα πρώτα ευρήματα της ιατροδικαστικής εξέτασης δείχνουν ότι οι κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις ήταν η αιτία θανάτου του βρέφους. Τη μοιραία ημέρα έκλεινε ακριβώς τους δύο μήνες ζωής, ενώ στο κορμάκι του εντοπίστηκαν εκχυμώσεις και μώλωπες που προκλήθηκαν από τα φονικά χτυπήματα του ροντβάιλερ.

Σύμφωνα με τη δημοσιογράφο του Open TV Ευλαμπία Ρέβη, σε κατάσταση σοκ βρίσκεται και η μητέρα του άτυχου βρέφους. Μάλιστα από την πρώτη στιγμή δίπλα τους βρέθηκαν ειδικοί ψυχολόγοι οι οποίοι προσπαθούν να τους κάνουν να σταθούν στα πόδια τους. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι τις τελευταίες μέρες βρίσκονται σε σπίτι συγγενικού τους προσώπου. Ακόμη ο ιατροδικαστής δεν έχει ολοκληρώσει το πόρισμά του. Ωστόσο απ’ ότι φαίνεται το βρέφος έχασε τη ζωή του από κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις. Το ροντβάιλερ από την πρώτη στιγμή μεταφέρθηκε σε ειδική οργάνωση και ειδική επιτροπή θα αποφασίσει για το μέλλον του.

Πηγή: OPEN Beyond TV

Σε κατάσταση σοκ η μητέρα του νεκρού βρέφους από επίθεση ροτβάιλερ: Πώς γίνονται επιθετικά [videos]

Εγγραφή στο δωρεάν newsletter του HellasJournal

* indicates required

Latest of HellasJournal


%d bloggers like this: