Ο «βαθύς» ΣΥΡΙΖΑ, μέσω Δημήτρη Βίτσα, αδειάζει τον Δημήτρη Παπαγγελόπουλο για Novartis

File Photo: Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Βίτσας. ΑΠΕ-ΜΠΕ, ΣΥΜΕΛΑ ΠΑΝΤΖΑΡΤΖΗ




Ο Δημήτρης Βίτσας, ένα στέλεχος που ανήκει στον κεντρικό πυρήνα του ΣΥΡΙΖΑ από τους πλέον πιστούς εκφραστές της κομματικής γραμμής, επίσημης ή ανεπίσημης, έκανε σήμερα ένα μικρό βήμα προς την κατεύθυνση της αποκήρυξης του πρώην υπουργού αναπληρωτή Δικαιοσύνης Δημήτρη Παπαγγελόπουλου εναντίον του οποίου η ΝΔ καταθέτει στη Βουλή πρόταση για σύσταση προανακριτικής επιτροπής.

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ, ο κ. Βίτσας αποφάσισε να τηρήσει αποστάσεις από όσα είχε πει στο παρελθόν ο κ. Παπαγγελόπουλος για την υπόθεση Novartis.

Είπε συγκεκριμένα:«Αν ρωτάγατε εμένα, δε θα έλεγα ποτέ ότι ήταν το μεγαλύτερο σκάνδαλο του αιώνα η Novartis».

Παράλληλα, επέμεινε ότι δεν υπάρχουν στοιχεία για σκευωρία επειδή το λένε ο κ. Σαμαράς και ο κ. Βενιζέλος. «Θα πρέπει να εξεταστεί για όλους η υπόθεση» σημείωσε, αναφερόμενος στην απόφαση της κυβέρνησης να ερευνήσει τον τέως αναπληρωτή υπουργό Δικαιοσύνης και όχι τον Αλέξη Τσίπρα.

«Υπάρχει σκάνδαλο Novartis, αυτό είναι ξεκάθαρο… Αυτό διερευνάται. Κάποιοι έχουν απαλλαγεί σε άλλους έχει φτάσει η υπόθεση ξανά στη Βουλή και θα πρέπει να αποφασίσει, μακάρι να αποδειχθεί ότι κάνεις τους δεν έχει εμπλοκή» σημείωσε ο κ. Βίτσας.

HJ

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: