Με τον Ερντογάν, τον Μπλούμπεργκ και τον Ρος ο Μητσοτάκης: Το βράδυ στην Αστόρια…

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης είχε συναντήσεις και με επενδυτές στο περιθώριο των εργασιών της 74ης Γενικής Συνέλευσης των Ηνωμένων Εθνών, στη Νέα Υόρκη, Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου 2019. ΑΠΕ-ΜΠΕ, ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ, ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΠΑΜΗΤΣΟΣ




Συνάντηση με τον Πρόεδρο της Τουρκίας Ταγίπ Ερντογάν θα έχει ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στις 9.45 το πρωί (ώρα Νέας Υόρκης) στο περιθώριο των εργασιών της 74ης Συνόδου της Γενικής Συνέλευσης του ΟΗΕ.

Πρόκειται για την πρώτη συνάντηση του Κυριάκου Μητσοτάκη με την ιδιότητα του Πρωθυπουργού με τον κ. Ερντογάν.

Στη συνέχεια, στις 11.00 τοπική ώρα, ο Πρωθυπουργός θα συμμετάσχει στο Global Business Forum του Bloomberg. Στο περιθώριο του Forum ο κ. Μητσοτάκης θα έχει διμερή συνάντηση με τον Μάικλ Μπλούμπεργκ, ενώ αναμένεται να παραχωρήσει συνέντευξη σε ζωντανή μετάδοση στο Bloomberg TV.

Αμέσως μετά την εκδήλωση του Bloomberg, η οποία συγκεντρώνει το ενδιαφέρον σημαντικών οικονομικών παραγόντων των ΗΠΑ, σειρά έχει το γεύμα που παραθέτει ο Υπουργός Εμπορίου των Ηνωμένων Πολιτειών Γουίλμπουρ Ρος παρουσία σημαντικού αριθμού επενδυτών (13.30 ώρα Νέας Υόρκης).

Το πρόγραμμα του Πρωθυπουργού ολοκληρώνεται το βράδυ της Τετάρτης. Στις 19.30 τοπική ώρα ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα μιλήσει σε ομογενειακή εκδήλωση στην Αστόρια.

Ακυρώθηκε η συνάντηση του Μητσοτάκη με τον Τράμπ: Λόγω της παραπομπής του Προέδρου

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: