Έχει ντέρμπι στο ΟΑΚΑ: Η ΑΕΚ υποδέχεται στον ΠΑΟΚ στη… ρεβάνς στου κυπέλλου

File Photo: Ο παίκτης του ΠΑΟΚ, Δημήτρης Γιαννούλης (Α), διεκδικεί την κατοχή της μπάλας από τον παίκτη της ΑΕΚ, Τάσο Μπακασέτα (2Α). ΑΠΕ-ΜΠΕ, ΓΕΩΡΓΙΑ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ




ΑΕΚ και ΠΑΟΚ βρίσκονται αντιμέτωποι στο ΟΑΚΑ σήμερα Κυριακή (19:30, Novasports), σ’ ένα ντέρμπι που παραδοσιακά τα τελευταία χρόνια έχει πολύ μεγάλη σημασία για την εξέλιξη της Super League 1.

ΑΕΚ και ΠΑΟΚ πέρα από τις μάχες στη διεκδίκηση του τίτλου, συνέθεσαν το ζευγάρι του τελικού του Κυπέλλου την τελευταία τριετία (κάτι που συνέβη για πρώτη φορά στην ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου) με τον ΠΑΟΚ να επικρατεί και τις τρεις φορές, ενώ οι δύο τελευταίες νίκες του σημειώθηκαν στο Ολυμπιακό Στάδιο!

Στον αντίποδα η ΑΕΚ με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ σε αγώνες πρωταθλήματος σε 64 ματς ως γηπεδούχος έχει 46 νίκες. Ισόπαλοι έχουν λήξει 10 αγώνες και ο ΠΑΟΚ έχει μόλις 7 νίκες με την τελευταία να έχει σημειωθεί τη σεζόν 2011-2012!.

Αναλυτικά η αποστολή της ΑΕΚ:

Μπάρκας, Τσιντώτας, Αθανασιάδης, Μπακάκης, Λόπες, Οικονόμου, Τσιγκρίνσκι, Βράνιες, Χουλτ, Σβάρνας, Παουλίνιο, Κρίστιτσιτς, Σιμόες, Ζεράλδες, Μάνταλος, Σιμάο, Γαλανόπουλος, Βέρντε, Γιακουμάκης, Λιβάια, Ντέλετιτς, Αλμπάνης, Κλωναρίδης, Ολιβέιρα.

Η αποστολή των νταμπλούχων:

Πασχαλάκης, Ζίβκοβιτς, Γιαννούλης, Ροντρίγκο, Βαρέλα, Κρέσπο, Ίνγκασον, Μίσιτς, Μαουρίσιο, Εσίτι, Ντόουγκλας, Ελ Καντουρί, Λάμπρου, Μπίσεσβαρ, Ζαμπά, Λημνιός, Στοχ, Σφιντέρσκι, Άκπομ.

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: