Δύσκολη νίκη του Ολυμπιακού στη Λάρισα με 1-0: Ακυρώθηκαν δυο γκολ με χρήση του VAR

Από τον αγώνα Λάρισα – Ολυμπιακός. ΑΠΕ-ΜΠΕ, ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΝΤΟΜΑΛΗΣ




Ο Ολυμπιακός επιβεβαίωσε τα προγνωστικά και πήρε δύσκολα τη νίκη μέσα στη Λάρισα, επικρατώντας με 1-0 της ΑΕΛ, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της Super League. Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης σημείωσε στο 7ο λεπτό ο Ματιέ Βαλμπουενά με πέναλτι.

Η ομάδα του Πειραιά είχε τον έλεγχο του αγώνα, έχασε ευκαιρίες για να φθάσει στο γκολ, ενώ δύο τέρματα, σε προσπάθειες του Ελ Αραμπί, ακυρώθηκαν (ορθά) μετά από έλεγχο των φάσεων από το VAR.

Η ΑΕΛ προσπάθησε με αντεπιθέσεις ν’ απειλήσει την εστία του Σα και είχε μια μεγάλη ευκαιρία στο 45ο λεπτό. Τότε ο Ντάουντα δεν μπόρεσε να εκμεταλλευθεί την… ασίστ του Μπουχαλάκη και αστόχησε εξ’ επαφής με τον Σα εξουδετερωμένο ουσιαστικά, σουτάροντας άουτ!

Διαιτητής: Άγγελος Ευαγγέλου (Λάρισας).

Κάρτες: Φατιόν, Αντνάν-Τσιμίκας, Γκιγιέρμε.

Οι συνθέσεις:

ΑΕΛ (Μιχάλης Γρηγορίου): Κρίστινσον, Μπράλιτς, Μόρα, Μιχαήλ, Μπέρτος (79′ Καρανίκας), Σεσέροβιτς, Φατιόν, Μιλοσάβλιεβιτς (64′ Νούνιτς), Ζίβκοβιτς, Μπούστος και Ντάουντα (81′ Φιλίποβιτς).

Ολυμπιακός (Πέδρο Μαρτίνς): Σα, Ομάρ, Σισέ, Μεριά, Τσιμίκας (65′ Κούτρης), Μπουχαλάκης, Γκιγέρμε, Μασούρας (61′ Καμαρά), Βαλμπουενά, Ποντένσε (82′ Ραντζέλοβιτς) και Ελ Αραμπί.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

 

«Όλοι είμαστε παικταράδες… δεν υπάρχει ταβάνι» λέει ο Γιάννης: Όταν φοράς αυτή τη φανέλα νιώθεις ωραία

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: