Στην ευόδωση των σκοπών ΕΕΣ στοχεύει μέσω ΕΣΠΑ το υπουργείο Ανάπτυξης, είπε ο Γεωργιάδης

Ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης (Α) συναντήθηκε με τον πρόεδρο του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Αντώνη Αυγερινό (Δ), στο Υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Αθήνα, Πέμπτη 29 Αυγούστου 2019. ΑΠΕ ΜΠΕ, ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ, STR




Την στήριξη του υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων στο έργο του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού επιβεβαίωσε ο αρμόδιος υπουργός Άδωνις Γεωργιάδης μετά τη συνάντησή του με τον πρόεδρο του ΕΕΣ Αντώνη Αυγερινό σήμερα, Πέμπτη 29 Αυγούστου 2019.

«Το υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδύσεων θα συνδράμει με όποιο τρόπο μπορεί, μέσω των ευρωπαϊκών προγραμμάτων, για την ευόδωση των σκοπών του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού», δήλωσε, συγκεκριμένα, ο κ. Γεωργιάδης.

Από την πλευρά του ο κ. Αυγερινός δήλωσε: «Η συνάντηση και η συνομιλία με τον εξαίρετο, αγαπητό και μοναδικό Υπουργό μας ήταν ιδιαίτερα εποικοδομητική και είμαι σίγουρος ότι η συνεισφορά του θα είναι ιδιαίτερα εποικοδομητική στην θετική εξέλιξη πολλών και δύσκολων θεμάτων του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού».

Με πληροφορίες ΑΠΕ-ΜΠΕ

Στο ιστορικό χαμηλό 1,63% υποχώρησε η απόδοση του 10ετούς ομολόγου με πτώση εννιά μονάδων

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: