Οι κομμένες σκηνές με τον Νεϊμάρ στο Casa de Papel προβάλλονται πλέον κανονικά [video]

Ο Νεϊμάρ ως μοναχός Joao στο Casa de Papel. Photo via Facebook




Σε δυο επεισόδια του τρίτου κύκλου της παγκόσμιας επιτυχίας Casa de Papel προστέθηκαν οι σκηνές στις οποίες συμμετέχει ο διεθνής ποδοσφαιρικός σταρ, Νεϊμάρ. Οι σκηνές αυτές είχαν κοπεί από το Netflix, διότι εκκρεμούσε εναντίον του Νεϊμάρ κατηγορία  για βιασμό. Οι αρχές της Βραζιλίας ωστόσο έβαλαν στο αρχείο την υπόθεση λόγω έλλειψης αποδεικτικών στοιχείων στις αρχές Αυγούστου και έτσι, ο βραζιλιάνος άσος, έκανε το όνειρό του πραγματικότητα, όπως ο ίδιος ανακοίνωσε στο Twitter, δημοσιοποιώντας ταυτόχρονα ένα μικρό βίντεο.

Ο 27χρονος Νεϊμάρ , αναφέρει χαρακτηριστικά στο tweet του: «Πραγματοποίησα το όνειρό μου να πάρω μέρος στην αγαπημένη μου σειρά. Και τώρα μπορώ να μοιραστώ τον Joao με όλους σας! Σε ευχαριστώ Casa de Papel».

Ο Joao, είναι ένας μοναχός, τον οποίο υποδύεται ο Νεϊμάρ στο 6ο και 8ο επεισόδιο του τρίτου κύκλου του Casa de Papel που κυκλοφόρησε στα τέλη του περασμένου Ιουλίου. Τότε ακόμη ο Νεϊμάρ ήταν αντικείμενο έρευνας από τις αρχές στη Βραζιλιάς. Έτσι, δεν εμφανίστηκε ποτέ μοναχός Joao… Όμως, τώρα πλέον, ο Joao και ο Νεϊμάρ προβάλλονται κανονικά. Τα γυρίσματα με τον Νεϊμάρ είχαν γίνει τον περασμένο Νοέμβριο.

Πηγή: as.com

Στινγκ: οι πυρκαγιές στην Αμαζονία είναι εγκληματική αμέλεια σε παγκόσμια κλίμακα

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: