MVP και πρώτη σκόρερ του «Πυθία Καπ» η αρχηγός της Εθνικής Νεανίδων, Ειρήνη Νίνου

Ήταν η πρώτη σκόρερ της διοργάνωσης με 14 γκολ. ΑΠΕ-ΜΠΕ




Την ήττα με 8-7 από την Ουγγαρία γνώρισε η Εθνική Νεανίδων στον μικρό τελικό του Πυθία Καπ, στην Ιτέα, κι έτσι πήρε την 4η θέση στο διεθνές τουρνουά.

Τα οκτάλεπτα: 1-0, 2-3, 3-3, 1-2

Η Ελλάδα πήρε την 4η θέση στο διεθνές τουρνουά. ΑΠΕ-ΜΠΕ

Στα λάθη που έγιναν σε κομβικό σημείο του αγώνα, αναφέρθηκε ο ομοσπονδιακός προπονητής Κώστας Δήμου, λέγοντας μεταξύ άλλων: «Αυτή τη φορά αρχίσαμε καλά, αλλά δεν συνεχίσαμε το ίδιο καλά. Από λάθη δικά μας δεχθήκαμε κάποια γκολ και στη συνέχεια δεν είχαμε το καθαρό μυαλό για να συνεχίσουμε. Αμυντικά πήγαμε καλύτερα, αλλά το κομβικό σημείο είναι ότι άλλαξε η ψυχολογία μας, από κάποια λάθη και δεν μπορέσαμε να αντιδράσουμε, όπως στο προηγούμενο παιχνίδι με την Ουγγαρία. Δεν έχω καταλήξει ακόμη στις παίκτριες, που θα πάρω».

ΕΛΛΑΔΑ (Δήμου): Λάζαρη, Καϊάφα, Μουστακαρία, Σιούτη 1, Φουντωτού, Τσιμάρα, Νίνου 3, Μπόβαλη 1, Τορνάρου, Μπιτσάκου, Τριχά 1, Χέλμη 1, Καρίτσα.

ΟΥΓΓΑΡΙΑ (Τσαντλάινερ): Νέσμελι, Ντόμπι, Μπόρζι, Φόργκατς 1, Σάμπο, Νταβίντ, Πέτσε 3, Αλάκτσα 1, Ραμοζάι 1, Μέγιεζι, Τσαντλάινερ, Ντόμσοντι 2, Μάγκιαρι.

Την 5η θέση στο τουρνουά πήρε η Σερβία, η οποία νίκησε 9-7 τη Νέα Ζηλανδία.

Η αρχηγός της Εθνικής Νεανίδων, Ειρήνη Νίνου, αναδείχθηκε πολυτιμότερη παίκτρια του «Πυθία Καπ», που ολοκληρώθηκε στην Ιτέα. Μάλιστα ήταν και η πρώτη σκόρερ της διοργάνωσης με 14 γκολ. Καλύτερη τερματοφύλακας αναδείχθηκε η Ολλανδή Σάνα Κάιζερ.

Το τρόπαιο κατέκτησε η Ολλανδία, την 2η θέση πήρε η περσινή τροπαιούχος Ιταλία, την 3η θέση η Ουγγαρία και την 4η θέση η Εθνική Νεανίδων.

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Πάμε για το τρία στα τρία και για την πρωτιά στο τουρνουά Ακρόπολις: Κόντρα στη Σερβία η Εθνική [videos, photos]

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: