Λευκό κρασί με γεύση… Sex and the City και ετικέτα Σάρα Τζέσικα Πάρκερ

Sara Jessika Parker

Kρασί Sauvignon blanc με ετικέτα… Σάρα Τζέσικα Πάρκερ. Photo by facebook
Το δικό της κρασί έφτιαξε η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ και το παρουσίασε η ίδια “με υπερηφάνεια” όπως γράφει, σε ανάρτησή της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

συνεργασία με το οινοποιείο Invivo στη Νέα Ζηλανδία η πρωταγωνίστρια του “Sex and the City”, Σάρα Τζέσικα Πάρκερ συμμετείχε σε όλη την παραγωγική διαδικασία, την επιλογή ονόματος, τον σχεδιασμό της ετικέτας και τη δημιουργία του κρασιού “SJP Sauvignon Blanc”.

“Είμαι λάτρης του κρασιού, μου αρέσει να σερβίρω κρασί στα οικογενειακά δείπνα και σε επισκέψεις φίλων, οπότε ήταν ένα συναρπαστικό και διασκεδαστικό πρότζεκτ για μένα”,  είχε πει η ηθοποιός ανακοινώνοντας πριν από μήνες ότι θα δημιουργήσει το δικό της κρασί.

Μέχρι τον Σεπτέμβριο το SJP  Invivo θα πωλείται σε όλο τον κόσμο, όπως γνωστοποίησε η ίδια με ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης:

«Περήφανη που παρουσιάζω το Invivo X, SJP Sauvignon Blanc! Τα πρώτα δείγματα μόλις έφτασαν στη Νέα Υόρκη από τη διάσημη για την ποικιλία Sauvignon Blanc περιφέρεια Marlborough της Νέας Ζηλανδίας. Ξεκινώντας από την πρώτη μέρα, αυτή η συνεργασία ήταν πραγματικά απλή, όπως ένα καλό κρασί, από τις πρώτες συνομιλίες μέχρι τον σχεδιασμό της ετικέτας «invivoxsjp» έγραψε, μεταξύ άλλων στο Instagram, προσθέτοντας πως το   blend του κρασιού έχει νότες από γκρέιπφρουτ, αγιόκλημα, passion fruits και εσπεριδοειδή.

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Εγγραφή στο δωρεάν newsletter του HellasJournal

* indicates required

Latest of HellasJournal