Την Τετάρτη στο ΟΑΚΑ η προετοιμασία της εθνικής μπάσκετ για το Παγκόσμιο της Κίνας

File Photo: Η Εθνική Ελλάδα μπάσκετ. ΑΠΕ-ΜΠΕ, ΝΙΚΟΣ ΧΑΛΚΙΑΔΑΚΗΣ




Αρχίζει, με πολλές απουσίες, η προετοιμασία της εθνικής ανδρών, για το μεγάλο γεγονός αυτού του καλοκαιριού: το Παγκόσμιο Κύπελλο της Κίνας.

  • Όσοι διεθνείς βρίσκονται στην Αθήνα θα συναντηθούν στο ΟΑΚΑ την Τετάρτη (24/7), με το πρώτο σκέλος να περιλαμβάνει εργομετρικές και ιατρικές εξετάσεις. Ο Θανάσης Σκουρτόπουλος έχει δώσει σε κάποιους άδεια να ενσωματωθούν λίγο αργότερα και μέρα με την ημέρα, θα ενσωματωθούν όλοι οι διεθνείς. Η αναχώρηση της «επίσημης αγαπημένης» για την Κίνα έχει προγραμματιστεί για τις 21 Αυγούστου, με το εναρκτήριο τζάμπολ του Παγκοσμίου Κυπέλλου να είναι προγραμματισμένο για τις 31 Αυγούστου. Νωρίτερα, οι Έλληνες διεθνείς θα δώσουν φιλικούς αγώνες στην Κρήτη, καθώς και στο «Τουρνουά Ακρόπολις» στο ΟΑΚΑ.

Ο Ομοσπονδιακός προπονητής Θανάσης Σκουρτόπουλος έχει καλέσει στην προετοιμασία της εθνικής ανδρών τους: Νικ Καλάθη, Κώστα Σλούκα, Αντώνη Κόνιαρη, Βαγγέλη Μάντζαρη, Γιαννούλη Λαρεντζάκη, Τάιλερ Ντόρσεϊ, Γιάννη Αθηναίου, Θανάση Αντετοκούνμπο, Κώστα Παπανικολάου, Ιωάννη Παπαπέτρου, Χρήστο Σαλούστρο, Γιάννης Αντετοκούνμπο, Γιώργο Πρίντεζη, Ντίνο Μήτογλου, Παναγιώτη Βασιλόπουλο, Γιάννη Μπουρούση, Γιώργο Παπαγιάννη και Κώστας Αντετοκούνμπο.

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Νεκρός ο Ρώσος πυγμάχος Μαξίμ Νταντάσεφ: Στις ΗΠΑ μετά από τραυματισμό σε αγώνα

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: