Στη Θεσσαλονίκη η ΑΕΛ Λεμεσού για τον πρώτο αγώνα με τον Άρη την Πέμπτη, στο Βικελίδης

O πρώτος αγώνας Άρης-ΑΕΛ Λεμεσού, για το Β’ προκριματικό γύρο του Europa League (Πέμπτη 25/7, 21:30, “Κλεάνθης Βικελίδης). Photo via Facebook, aris fc




Από το πρωί της Δευτέρας βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη η αποστολή της ΑΕΛ Λεμεσού, προκειμένου να εγκλιματιστεί ενόψει του πρώτου αγώνα απέναντι στον Άρη για το Β’ προκριματικό γύρο του Europa League (Πέμπτη 25/7, 21:30, “Κλεάνθης Βικελίδης).

Η ομάδα του Ντούσαν Κέρκεζ ολοκλήρωσε το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της στη Βουλγαρία και πλέον στρέφει το ενδιαφέρον της στις διπλές αναμετρήσεις με τους “κίτρινους”. Ο τεχνικός της ΑΕΛ θα περιμένει μέχρι την τελευταία στιγμή τον Ιβάν Κάρλος για να δει αν θα τον συμπεριλάβει στην αποστολή, αν και ο Βραζιλιάνος επιθετικός δεν υπολογίζεται για τη βασική ενδεκάδα, αφού είναι “καπαρωμένη” η θέση του κεντρικού φορ από τον Ρουμπέν Χουράδο.

Εν τω μεταξύ, από το βράδυ της Κυριακής έχουν αρχίσει να φτάνουν στη Θεσσαλονίκη και οι πρώτοι οπαδοί της ΑΕΛ που θα δώσουν «το παρών» στις εξέδρες του “Κλεάνθης Βικελίδης”. Στη διάθεσή τους, οι φίλοι της κυπριακής ομάδας έχουν 1.200 εισιτήρια για την θύρα 4 του γηπέδου, τα οποία αναμένεται να εξαντληθούν.

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Στη “μάχη” των προκριματικών του Europa League ρίχνονται την Πέμπτη Άρης και Ατρόμητος

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: