Η πρώτη εμφάνιση του Αμπέλ Φερέιρα στον ΠΑΟΚ: Να αλλάξει ο τρόπος παιχνιδιού {video}

File Photo: Ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Φερέϊρα. Πηγή @PAOK_FC




Αρχισε η πρώτη προπόνηση των παικτών του ΠΑΟΚ, με την παρουσία του Αμπελ Φερέϊρα, του νέου τεχνικού της ομάδας που έφθασε στο Απελντορν νωρίτερα σήμερα το πρωί.

Λίγο πριν την πρώτη προπόνηση της ομάδας με την δική του παρουσία, ο νέος τεχνικός του ΠΑΟΚ Αμπελ Φερέϊρα, έκανε την πρώτη σύντομη τοποθέτησή του προς τους ποδοσφαιριστές κι έδωσε το στίγμα των προθέσεων του λέγοντας μεταξύ άλλων:

«Θέλω να παίζουμε γρήγορο ποδόσφαιρο. Καταλαβαίνω ότι δεν θα είναι εύκολο να αλλάξει ο τρόπος παιχνιδιού μας, αλλά σιγά-σιγά θα τον αλλάξουμε. Θέλω το απλό. Το απλό είναι το πιο όμορφο. Η πόρτα μου είναι ανοικτή για όλους σας, ό,τι θέμα κι αν έχετε».

Ο Πορτογάλος τεχνικός συνοδευόμενος από τους συμπατριώτες συνεργάτες του, με τους οποίους ήρθε για να επανδρώσει το τεχνικό επιτελείο του ΠΑΟΚ, έγινε δεκτός από τους συνοδούς του ΠΑΟΚ και τον υποδέχτηκε ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Μάκης Γκαγκάτσης ο οποίος τον παρουσίασε στην συνέχεια στους ποδοσφαιριστές και σε όλο το υπόλοιπο επιτελείο και προσωπικό της ομάδας.

Σύμφωνα με πληροφορίες προερχόμενες από την Ολλανδία ο ΠΑΟΚ δεν έπαυσε να ενδιαφέρεται για τον Σέρτζιο Ολιβέϊρα, μολονότι ο τελευταίος παρέστη στην πρεμιέρα της προετοιμασίας του στην Πόρτο όπου και ανήκει.

Ο νέος τεχνικός του ΠΑΟΚ, συναίνεσε και σύστησε την απόκτηση του Ολιβέϊρα ο οποίος μετά από ένα εξάμηνο παρουσίας στο ρόστερ του Δικεφάλου, με τις καλές εμφανίσεις που έκανε αποτλεί διακαή πόθο των ανθρώπων του ΠΑΟΚ, και πλέον και του νέου προπονητή του.

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Με VAR η πρεμιέρα της Super League, εκτός απροόπτου, σύμφωνα με τον Βασιλειάδη

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: