Δύο εκατ. δολάρια ζητά ο Giannis ως αποζημίωση για τη χρήση του εμπορικού σήματος “Greek Freak”

File Photo: Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο. Φωτογραφία ΑΠΕ-ΜΠΕ




Έναν άνδρα από την Πενσιλβάνια, μήνυσε εχθές Δευτέρα ο εφετινός MVP του NBA, Γιάννης Αντετοκούνμπο, για την υποτιθέμενη πώληση t-shirt και άλλων ενδυμάτων με το εμπορικό σήμα «Greek Freak», χωρίς την άδεια του ίδιου.

Ο Giannis, κατηγόρησε τον Γίντερ Μπογκάλ -ο οποίος πωλεί ενδύματα εμπνευσμένα από τους παίκτες του ΝΒΑ στην ιστοσελίδα του- πως εκμεταλλεύεται το εμπορικό σήμα «Greek Freak», του οποίου τα δικαιώματα κατέχει αποκλειστικά ο Γιάννης και επωφελείται με αυτόν τον τρόπο από την επιτυχία του αστέρα των Μπακς.

  • Σύμφωνα με την καταγγελία που κατατέθηκε στο ομοσπονδιακό δικαστήριο του Μανχάταν, ο Μπογκάλ ενήργησε με κακή πίστη «με σκοπό να δημιουργήσει σύγχυση και να παραπλανήσει τους καταναλωτές να πιστέψουν ότι αγοράζουν προϊόντα που συνδέονται ή επικυρώνονται από τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, έναν από τους πιο επιτυχημένους και δημοφιλείς παίκτες του NBA».
  • Ο Αντετοκούνμπο, είπε επίσης, ότι ο Μπογκάλ δεν απάντησε στην επιστολή της 3ης Μαϊου για «παύση και εγκατάλειψη» της πώλησης παράνομων προϊόντων.
  • Ο παίκτης του Μιλγουόκι επιδιώκει τουλάχιστον δύο εκατομμύρια δολάρια αποζημίωσης, καθώς και την απαγόρευση περαιτέρω παραβάσεων.

Η ιστοσελίδα του Μπογκάλ προσφέρει επίσης ενδύματα με απεικονίσεις των πρώην MVP, Στέφεν Κάρι και Τζέιμς Χάρντεν.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ο τελικός που κρίθηκε στο στρίψιμο της δεκάρας: Σαν σήμερα πριν 50 χρόνια στο Καραϊσκάκη

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: