Το «ναι» είπε στον Βασίλη Κικίλια η Τζένη Μπαλατσινού: Ο ρομαντικός γάμος τους (photos)

Με τα ιερά δεσμά του γάμου ενώθηκαν στον Ιερό ναό Αγίων Ισιδώρων στον Λυκαβηττό το μοντέλο και παρουσιάστρια Τζένη Μπαλατσινού και ο βουλευτής και τομεάρχης Άμυνας της Νέας Δημοκρατίας, Βασίλης Κικίλιας, Λυκαβηττός, Αθήνα. Φωτογραφία: Jenny.gr




Με τα ιερά δεσμά του γάμου ενώθηκαν στον Ιερό ναό Αγίων Ισιδώρων στον Λυκαβηττό χθες, Κυριακή, 16 Ιουνίου, το μοντέλο και παρουσιάστρια Τζένη Μπαλατσινού και ο βουλευτής και τομεάρχης Άμυνας της Νέας Δημοκρατίας, Βασίλης Κικίλιας.

  • Η νύφη έφτασε στην εκκλησία λίγο μετά τις 6:00 το απόγευμα συνοδευόμενη από τον γιο της, Μάξιμο και εντυπωσίασε με την λιτή και κλασική ομορφιά της. Εξίσου εντυπωσιακές ήταν και οι δύο κόρες της, Αλεξάνδρα και Αμαλία, οι οποίες βρίσκονταν δίπλα της και μοιράστηκαν την χαρά της.
  • Η κυρία Μπαλατσινού ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας υπό τους ήχους μουσικής. καθώς ένας λυράρης και ένας βιολιστής έπαιζαν το γαμήλιο τραγούδι που είχε παίξει στην παλιά ελληνική ταινία «Τζένη-Τζένη».

Το παρών στην τελετή έδωσαν δεκάδες φίλοι και αγαπημένοι των νεονύμφων, οι οποίοι δεν παρέλειψαν να τους γεμίσουν με την αγάπη και τις ευχές τους στην ωραιότερη ημέρα της ζωής τους.

Με πληροφορίες από το Jenny.gr

Ο μοναδικός Πολιτιστικός σύλλογος φίλων Μορικόνε στον κόσμο, βρίσκεται στη Λάρισα

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: