Ο Τσίπρας “ΝΑΤΟϊκότερος των ΝΑΤΟϊκών” είπε το ΚΚΕ με αφορμή την ομιλία στην Δραπετσώνα

File Photo: Τα κεντρικά γραφεία του ΚΚΕ στην Αθήνα. Φωτογραφία: ΑΠΕ-ΜΠΕ




Σχόλιο για την ομιλία του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα στην Δραπετσώνα έκανε το ΚΚΕ με αφορμή την αναφορά του στα Λιπάσματα, αναφέροντας ότι από το σύνολο των 640 στρεμμάτων του χώρου των λιπασμάτων στο δήμο έχουν παραχωρηθεί μόλις τα 82 στρέμματα.

  • Η ΤΕ Πειραιά της ΚΟΑ του ΚΚΕ, με ανακοίνωσή της, θυμίζει ότι εδώ και δεκαετίες ο χώρος των λιπασμάτων διεκδικείται από το λαό της περιοχής, για να δώσει ανάσα, ικανοποιώντας τις σύγχρονες λαϊκές ανάγκες. Τονίζει πως αυτός ο αγώνας συνεχίζεται καθώς τον χώρο συνεχίζουν να διεκδικούν τα μονοπώλια, με διάφορα επενδυτικά σχέδια που έρχονται σε σύγκρουση με την ανάγκη να αξιοποιηθεί ο χώρος προς όφελος το λαού της περιοχή. Και επικρίνει τη δημοτική αρχή ΣΥΡΙΖΑ ότι δεν διεκδικεί το σύνολο του χώρου και δεν προχωρά σε μόνιμες εγκαταστάσεις στην περιοχή, αφήνοντας χώρο για την ανάπτυξη και την εξυπηρέτηση αυτών των σχεδίων.

Επιπλέον, σημειώνει ότι στο χώρο των λιπασμάτων δραστηριοποιείται μεγάλη εταιρεία πετρελαιοειδών, η οποία συνεχίζει να αναπτύσσει επιβαρυντική δραστηριότητα για τη δημόσια υγεία, με τη σφραγίδα του ΣΥΡΙΖΑ, που του ανανέωσε για 20 χρόνια ακόμα την άδεια λειτουργίας που του είχε δώσει η ΝΔ.

Και καταλήγει η ανακοίνωση: «ΥΓ. Την αναφορά του κ. Τσίπρα ότι «ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έγινε σαν τους άλλους» την αντιλαμβανόμαστε από τη σκοπιά ότι και ο ίδιος αναγνωρίζει ότι η κυβέρνησή του υπηρέτησε ακόμα πιο αποφασιστικά τα συμφέροντα του κεφαλαίου απέναντι στους εργαζόμενους, ότι έγινε ΝΑΤΟϊκότερος των ΝΑΤΟϊκών».

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Μονόδρομος το ισχυρό ΚΚΕ είπε η Παπαρήγα: Ο λαός να αμφισβητήσει αντιλαϊκές συμφωνίες

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: