Μετά την ανάρρωση του Προέδρου Αναστασιάδη τα επόμενα βήματα στο Κυπριακό, με Ακιντζί

File Photo: Ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης, ο γενικός γραμματέας του ΟΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες και ο κατοχικός ηγέτης Μουσταφά Ακιντζί, στο Κραν Μοντάνα στην Ελβετία. Φωτογραφία: ΚΥΠΕ.




Συμφώνησαν o Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης και ο κατοχικός ηγέτης Μουσταφά Ακιντζί όπως μετά την ανάρρωση του Προέδρου Αναστασιάδη διαβουλευθούν για τα επόμενα βήματα στο Κυπριακό.

  • Όπως ανακοίνωσε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Πρόδρομος Προδρόμου, η συνεννόηση επήλθε κατά τη διάρκεια τηλεφωνικής επικοινωνίας του κ. Ακιντζί κατά την οποία ευχήθηκε στον Πρόεδρο Αναστασιάδη ταχεία ανάρρωση, μετά από το ατύχημα που είχε νωρίτερα σήμερα στη Λεμεσό.
  • «Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Αναστασιάδης δέχθηκε σήμερα τηλεφώνημα από τον Τουρκοκύπριο ηγέτη κ. Μουσταφά Ακιντζί, ο οποίος επικοινώνησε με τον Πρόεδρο για να πληροφορηθεί για την κατάσταση της υγείας του και για να του ευχηθεί ταχεία ανάρρωση. Κατά τη συνομιλία τους ο Πρόεδρος Αναστασιάδης και ο κ. Ακιντζί συμφώνησαν όπως μετά την ανάρρωση του Προέδρου διαβουλευθούν για τα επόμενα βήματα στο Κυπριακό», ανέφερε σε γραπτή του δήλωση ο κ. Προδρόμου.

Στην επικοινωνία του κ. Ακιντζί με τον Πρόεδρο Αναστασιάδη και στη συμφωνία που είχαν για διαβούλευση για τα επόμενα βήματα στο Κυπριακό αναφέρθηκε νωρίτερα και σε ανάρτησή του στο Twitter o διευθυντής του γραφείου Τύπου του Προέδρου της Δημοκρατίας, Βίκτωρας Παπαδόπουλος.

Με πληροφορίες από ΚΥΠΕ

 

Στο πλευρό του Προέδρου Αναστασιάδη υπουργοί, συνεργάτες και η οικογένειά του, μετά το ατύχημα

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: