Ανάβουν φωτιές τα… hashtag του αδερφού του Τουμάσι: Έκανε «tag» την ΑΕΚ (video)

File Photo: O Πάτρικ Τουμάσι, ένας «καθαρόαιμος» εξτρέμ που έχει προταθεί στην ΑΕΚ. Photo via patrick_twumasi




Ολοένα αυξανόμενο είναι το φαινόμενο τα social media να υποκαθιστούν το ρεπορτάζ. Με τη δική τους «διάλεκτο», τον δικό τους τρόπο αλληλεπίδρασης με το κοινό, μπορούν να μεταδώσουν πολύτιμες πληροφορίες. Κάτι τέτοιο ίσως συμβαίνει με την περίπτωση του Πάτρικ Τουμάσι, ενός «καθαρόαιμου» εξτρέμ που έχει προταθεί στην ΑΕΚ.

  • Ο 25χρονος Γκανέζος δεν φαινόταν να κατέχει θέση στην κορυφή της λίστας του Μιγκέλ Καρντόσο, όμως ο αδελφός του ποδοσφαιριστή… άναψε «φωτιές» με ανάρτησή του στο Instagram.

Πιο συγκεκριμένα, ήταν οι ηλεκτρονικές «ετικέτες» (tags) που χρησιμοποίησε, οι οποίες παραπέμπουν ξεκάθαρα στην ΑΕΚ!

  • «Κάτι εκρηκτικό έρχεται σύντομα» είναι η λεζάντα μιας φωτογραφίας, στην οποία ο Πάτρικ Τουμάσι εκτελεί ασκήσεις με βάρη. Ακριβώς κάτω από τη λεζάντα, ο αδελφός του έχει κάνει tag τόσο την επίσημη ΑΕΚ (@aek_official), όσο και διάφορους λογαριασμούς από «κιτρινόμαυρες» ιστοσελίδες, αλλά και την Super League!

Είναι αναμφισβήτητο ότι κάτι… τρέχει ανάμεσα στην Ένωση και τον ποδοσφαιριστή που ανήκει στην Αλαβές, η οποία επιθυμεί να τον παραχωρήσει, καθώς στην τελευταία σεζόν είχε ελάχιστη (11 ματς πρωταθλήματος και 2 κυπέλλου) συμμετοχή και κανένα γκολ.

05/06/2019 15:35
ΑΠΕ-ΜΠΕ
Αθήνα, Ελλάδα

 

Χάνουν λεφτά και κύρος τρεις πολυεθνικές λόγω της καταγγελίας βιασμού εναντίον του Νεϊμάρ

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: