Στελέχη προτείνουν εθνικές εκλογές: Σύσκεψη στην Κουμουνδούρου υπό τον Αλέξη Τσίπρα

Ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας μπαίνει στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ μετά την ανακοίνωση των πρώτων αποτελεσμάτων της εκλογικής διαδικασίας, Αθήνα Κυριακή 26 Μαΐου 2019. ΑΠΕ-ΜΠΕ, ΟΡΕΣΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ




Σύσκεψη στην Κουμουνδούρου υπό τον Αλέξη Τσίπρα διεξάγεται αυτή τη στιγμή με αντικείμενο τις πρόωρες εκλογές. Σύμφωνα με πληροφορίες το πιθανότερο σενάριο που συζητείται είναι οι εκλογές.

Ο πρωθυπουργός και πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας βρίσκεται ήδη στην Κουμουνδούρου όπου συγκεντρώθηκαν κορυφαία στελέχη του κόμματος, τα οποία φαίνεται ότι προτείνουν εκλογές.

Αυτή τη στιγμή πραγματοποιείται  σύσκεψη για την συνολική αποτίμηση του εκλογικού αποτελέσματος και κατόπιν ο κ. Τσίπρας θα κάνει δηλώσεις.

Σύμφωνα με την τηλεόραση του OPEN:

Την πρόωρη προσφυγή στις κάλπες εξετάζει ο ΣΥΡΙΖΑ, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Χρήστου Τσιγουρή για το Open TV. Κορυφαία στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ θέτουν επί τάπητος το ενδεχόμενο άμεσης προσφυγής στις κάλπες και σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες το σενάριο αυτό δεν θεωρείται αυτή τη στιγμή πολύ μακρινό.

Νωρίτερα ο υπουργός Εξωτερικών, Γιώργος Κατρούγκαλος, δήλωσε στο Open TV και την Έλλη Στάη ότι «το αποτέλεσμα είναι πολύ χειρότερο από ό,τι περίμενα».

Πάντως ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης, ζήτησε να παραιτηθεί ο πρωθυπουργός και να οδηγηθεί η χώρα σε εθνικές εκλογές (ΕΔΩ).

Στελέχη του ΚΚΕ εκφράζουν την αισιοδοξία τους για το τελικό εκλογικό αποτέλεσμα

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: