Στο ένα ευρώ όρισε το εισιτήριο του αγώνα με την Κύμη ο ΠΑΟ για να ευχαριστήσει τους φιλάθλους

File Photo: Ο παίκτης του Παναθηναϊκού Λάγκφορντ (Κ) μαρκάρει τον παίκτη της Ρεάλ Μαδρίτης Rudy Fernandez (Δ) που έχει την κατοχή της μπάλας κατά τη διάρκεια του αγώνα μεταξύ των ομάδων Παναθηναϊκός Ρεάλ Μαδρίτης, στον 3ο αγώνα για τα Πλέι οφ, της Ευρωλίγκα, στο ΟΑΚΑ. ΑΠΕ-ΜΠΕ, PETE ANDREOU




Στο 1 ευρώ όρισε την τιμή των εισιτηρίων η ΚΑΕ Παναθηναϊκός για τον εντός έδρας αγώνα με την Κύμη (8/5, 17:30), στο πλαίσιο της 26ης και τελευταίας αγωνιστικής της κανονικής περιόδου.

  • Η κίνηση αυτή της πράσινης διοίκησης είναι ένδειξη ευγνωμοσύνης προς τους φιλάθλους για τη στήριξη που προσφέρουν στην ανδρική ομάδα μπάσκετ των «πρασίνων». Στο μεταξύ, συνέντευξη Τύπου θα παραχωρήσει τις αμέσως επόμενες ημέρες ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός με θέμα τις εξελίξεις στο ελληνικό μπάσκετ και το πρότζεκτ “Athens Alive”.

Η σχετική ανακοίνωση του Παναθηναϊκού για τη γενική είσοδο με τιμή εισιτηρίου 1 ευρώ στο ματς με την Κύμη αναφέρει:

«Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ θέλοντας να ευχαριστήσει τους φιλάθλους της για τη συνεχή παρουσία τους στο πλευρό της ομάδας και την στήριξή τους καθ’ όλη τη διάρκεια -και- της φετινής αγωνιστικής περιόδου ανακοινώνει πως θα έχει γενική είσοδο 1 € στην τελευταία αναμέτρηση της κανονικής περιόδου του πρωταθλήματος της Basket League με αντίπαλο την Κύμη (8/5, 17.30) στο ΟΑΚΑ».

04/05/2019 14:16
ΑΠΕ-ΜΠΕ
Αθήνα, Ελλάδα

Νίκη-πρόκριση του Στέφανου Τσιτσιπά στο τουρνουά ATP 250 του Εστορίλ

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: