Δράσεις προβολής των Λειψών σε Ελλάδα και εξωτερικό για τη νέα τουριστική σεζόν

FILE PHOTO: Το λιμάνι της χώρας Λειψών. ΑΠΕ-ΜΠΕ, ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΛΕΣΙΔΗΣ




Δυναμικά υποδέχεται τη νέα τουριστική σεζόν ο Δήμος Λειψών με δύο στοχευμένες δράσεις προβολής για την Ελλάδα και το εξωτερικό.

  • Σε συνέχεια της στοχευμένης παρουσίασης του δήμου σε επιλεγμένο κοινό ταξιδιωτικών πρακτόρων και δημοσιογράφων στην Ολλανδία διοργανώθηκε το διάστημα 4-6 Μαΐου 2019, η επίσκεψη της Ολλανδής blogger, Linda Van Andel, η οποία εκπροσωπεί το δημοφιλές blog www.lindaswholesomelife.nl με 12.000 μοναδικούς επισκέπτες που απευθύνεται στο νεανικό γυναικείο κοινό το οποίο ενδιαφέρεται για ταξίδια, υγιεινή ζωή, οικολογία και εναλλακτικές προτάσεις ταξιδιών και διατροφής.

Ταυτόχρονα με τις δράσεις για το εξωτερικό, ξεκίνησε εντός της πρώτης εβδομάδας του Μαΐου, η καμπάνια του Δήμου σε πολυσύχναστους σταθμούς του μετρό Αθηνών. Συγκεκριμένα 31 φωτεινά πλαίσια στους 17 σημαντικότερους σταθμούς θα «φιλοξενούν» για δύο εβδομάδες τις τέσσερις νέες μακέτες του Δήμου που εντυπωσιάσουν με το μοντέρνο εικαστικό, το νέο φωτογραφικό υλικό και το πρωτότυπο ή ανανεωμένο κείμενο τους.

“Πρωταγωνιστές” της καμπάνιας θεωρούνται η σύνδεση με τις περιπέτειες του Οδυσσέα, οι δεκάδες παραλίες και τα μικρά νησάκια, τα τοπικά προϊόντα, η ποιότητα υπηρεσιών και ο εκλεκτός κόσμος που προτιμά τον προορισμό για τις διακοπές του.

09/05/2019 12:13
ΑΠΕ-ΜΠΕ
Αθήνα, Ελλάδα

Ενα τεύχος γεμάτο Ελλάδα κυκλοφόρησαν οι Sunday Times Travel Magazine του Λονδίνου

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: