Το μήνυμα του Ευάγγελου Αποστολάκη από το Κόσοβο για τη Συμφωνία των Πρεσπών




HELLASJOURNAL, Γ.Σ.

“Πάνω απ’ όλα είμαστε στρατιώτες και ακολουθούμε το κράτος και την κυβέρνηση και πρέπει να ακολουθήσουμε αυτές τις συμφωνίες”, ανέφερε μιλώντας σχετικά με τη Συμφωνία των Πρεσπών, προς την Ελληνική Δύναμη του Κοσόβου, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Ευάγγελος Αποστολάκης, σημειώνοντας πως η συμφωνία “φέρνει νέες εξελίξεις και σε αυτήν εδώ την περιοχή”.

  • “Ακούγοντας διάφορα, έχει πέσει πολύ δηλητήριο. Έχουμε χωριστεί σε πολύ πατριώτες και λιγότερο πατριώτες. Είμαστε όμως όλοι εδώ για να προασπίσουμε τα συμφέροντα της Ελλάδας, οπότε διαφορετικές απόψεις δεν χωράνε”, πρόσθεσε.

Ο κ. Αποστολάκης ανέφερε πως “εκτοπίσαμε δραστηριότητες από γειτονικές χώρες που είχαν αναλάβει αυτό το έργο και καταλαβαίνεται πως για τις Ένοπλες Δυνάμεις αυτό είναι ένα μεγάλο έργο”, ενώ για άλλη μια φορά επανέλαβε πως η Ελλάδα είναι πυλώνας σταθερότητας στην περιοχή και η στρατιωτική διπλωματία ανοίγει δρόμο.

Αναφερόμενος στο έργο της Ελληνικής Δύναμης σημειώσε πως “η εικόνα που έχω είναι πως κάνετε εξαιρετική δουλειά, που δείχνει την ποιότητα και το ήθος του ελληνικού στρατού. Είμαστε μια χώρα που μάχεται για την ειρήνη και την ασφάλεια και η δύναμη αυτή πρέπει να συνεχίσει να υπάρχει μέχρι να λυθούν τα πρόβλημα αυτού του κράτους.

Προτάσεις για ΕΛΒΟ και Ναυπηγεία Ελευσίνας κατέθεσε στον πρωθυπουργό ο Αποστολάκης

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: