Σε Ξυλιατό και Μιστερό ο “Ορέστης” για να υποδείξει σκηνές: Το σχέδιο Β για την 6χρονη




Από τις 8 το πρωί στη Λίμνη Μεμί στο Ξυλιάτο άρχισαν οι προετοιμασίες για την υλοποίηση του Σχεδίου Β για τον εντοπισμό της σορού της 6χρονης Sierra. Aύριο αναμένεται να επιχειρήσει δύτης εντός της λίμνης με τη χρήση σκαφάνδρου. Στο Μιτσερό άρχισαν οι έρευνες με κάμερα στο βάθος που δεν είχε φτάσει χθες.

  • Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 35χρονος οδηγείται εκ νέου για υποδείξεις σκηνών οι οποίες αναμένεται να ρίξουν φως στις έρευνες της Αστυνομίας.
  • Την ίδια ώρα τα μέλη της ΕΜΑΚ και η ιδιωτική εταιρεία στο φρεάτιο του Μιτσερού, αρχίζουν έρευνες με τη χρήση της μικρής ρομποτικής κάμερας στο 5% του ανατολικού σημείου το οποίο χαρακτηρίζεται και ως κρίσιμο. Στο Μιτσερό και ο διευθυντής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Μάρκος Τράγκολας.

Εάν μετά την ολοκλήρωση των ερευνών δεν εντοπιστεί οτιδήποτε, παραμένει άγνωστο αν οι αρχές θα μεταφέρουν τις έρευνες τους, πέραν του Ξυλιάτου, σε άλλο χώρο.

Ενώπιον δικαστηρίου για το τρίτο θύμα ο 35χρονος

Στο δικαστήριο χωρίς δικηγόρο εμφανίστηκε ο 35χρονος ύποπτος για τους φόνους δύο γυναικών, ο οποίος χθες επανασυνελήφθηκε χθες το απόγευμα, δυνάμει δικαστικού εντάλματος για τρίτη υπόθεση απαγωγής και φόνου

  • Στην κατάθεση του ενώπιον δικαστηρίου ο Υπαστυνόμος του ΤΑΕ Λευκωσίας Ιωάννης Γιωρκάτζης ανέφερε ότι ο ύποπτος βρίσκεται αντιμέτωπος με το αδίκημα του φόνου εκ προμελέτης και της απαγωγής με σκοπό το φόνο, αδικήματα που διαπράχθηκαν την 13η Δεκεμβρίου του 2017.
  • Γύρω από την εξαφάνιση της Maricar Valdez 31 ετών από τις Φιλιππίνες, σύμφωνα με τον ανακριτή Γιωρκάτζη, έγινε καταγγελία στις Αρχές ότι ελλείπει από τις 13/12/2017.

Zητήθηκε από το δικαστήριο η διήμερη κράτηση του υπόπτου, προκειμένου όπως αναφέρθηκε να ανανεωθούν και τα τρία διατάγματα προσωποκρατήσεων. Σύμφωνα με τον ανακριτή της υπόθεσης στην κατοχή του υπόπτου βρέθηκαν φωτογραφίες στην κατοχή του που έχουν σχέση με τη Maricar.
Το δικαστήριο διέταξε την διήμερη προσωποκράτηση του υπόπτου.

ΠΗΓΗ: ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟΣ

Διήμερη κράτηση του “Ορέστη” για το φόνο της Μαρικάρ: “Φύλλο και φτερό” το κινητό του

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: