Συγχαρητήρια στον Μάρκο Παγδατή από την Ομοσπονδία Αντισφαίρισης Κύπρου




Θερμά συγχαρητήρια στον Μάρκο Παγδατή για την κατάκτηση του πρωταθλήματος της ATP Challenger Tour ‘’Pingshan Open” που διεξήχθη στην Κινεζική πόλη Σιενζέν, απηύθυνε πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας Αντισφαίρισης Κύπρου (ΟΑΚ).

Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΟΑΚ, η καριέρα του Παγδατή, η προσφορά του στην Κυπριακή Αντισφαίριση, και η συμβολή του στη θετική προβολή της Κύπρου, είναι εξαιρετικά δύσκολο να αποτιμηθεί και να συγκριθεί.

Σύμφωνα με την ΟΑΚ, το Τένις είναι σήμερα, το πιο ανταγωνιστικό και ταυτόχρονα το πλέον προβεβλημένο ατομικό άθλημα στον κόσμο και μέσα σε αυτό το περιβάλλον ο Μάρκος Παγδατής δηλώνει σταθερά παρών ανάμεσα στους κορυφαίους του κόσμου για μία δεκαπεντεατία τουλάχιστον. Μια ματιά στο πόσο λίγοι αντισφαιριστές σε όλο τον κόσμο έχουν πετύχει κάτι ανάλογο, σε αυτό το βάθος χρόνου, αναδεικνύει το μέγεθος του αθλητή.

Το πιο σημαντικό από όλα όσα έχει πετύχει μέχρι τώρα, τονίζει η Ομοσπονδία, είναι ότι αποτέλεσε το παράδειγμα, ώστε χιλιάδες παιδιά να επιλέξουν να πιάσουν μια ρακέτα στο χέρι και να ασχοληθούν με το άθλημα της Αντισφαίρισης.

Τέλος, η Ομοσπονδία Αντισφαίρισης Κύπρου, απευθύνει επίσης συγχαρητήρια, σε αυτούς που βρίσκονται δίπλα στον αθλητή, και συμβάλλουν στην τεράστια καριέρα που διαγράφει ο Μάρκος Παγδατής.

ΚΥΠΕ – ΚΥΠΡΟΣ/Λευκωσία
21/03/2019 10:17

 

Με το Σαν Μαρίνο η πρεμιέρα της Εθνικής Κύπρου για τα προκριματικά του Euro 2020

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: