Με το Σαν Μαρίνο η πρεμιέρα της Εθνικής Κύπρου για τα προκριματικά του Euro 2020




Πρεμιέρα έχει απόψε για τα προκριματικά του EURO 2020 η Εθνική Ανδρών. Αντίπαλος της στις 19:00 στο ΓΣΠ το Σαν Μαρίνο και ασφαλώς, ο στόχος της Εθνικής είναι να ξεκινήσει με νίκη τη νέα διοργάνωση.

Η Κύπρος συμμετέχει στον 9ο όμιλο με αντιπάλους το Βέλγιο, τη Ρωσία, την Σκοτία, το Καζακστάν και το Σαν Μαρίνο. Στην τελική φάση του EURO 2020 θα προκριθούν οι δύο πρώτες ομάδες του ομίλου.

Η προετοιμασία της Εθνικής μας ολοκληρώθηκε το βράδυ της Τετάρτης. Αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Γρηγόρη Κάστανου.

Στην αποστολή βρίσκονται οι ακόλουθοι ποδοσφαιριστές:

Παναγή, Πάρτο, Μιχαήλ, Τζούνιορ, Ιωάννου, Μερκής, Βασιλείου, Γουήλερ, Εφραίμ, Δημητρίου, Μυτίδης, Σωτηρίου, Αβραάμ, Κούσουλος, Μακρής, Παπουλής, Σπόλιαριτς, Μαρκάσα, Αρτυματάς, Λαϊφης, Κάστανος, Γεωργίου, Αντωνίου.

Τηλεοπτική μετάδοση του αγώνα από το ΡΙΚ 2.

“Θέλουμε να παρουσιάσουμε μια καλύτερη Εθνική ομάδα από ότι στην προηγούμενη διοργάνωση, το Nations League. Βρισκόμαστε σε μια διαδικασία μέσω της οποίας προσπαθούμε να βελτιωθούμε συνεχώς. Θέλουμε να κάνουμε τον κόσμο να πιστέψει σε αυτή την Εθνική, στην οποία εγώ πιστεύω πάρα πολύ” δήλωσε στη χθεσινή συνέντευξη Τύπου ο προπονητής Μπεν Σιμόν.

Εκ μέρους των ποδοσφαιριστών, ο Πιέρος Σωτηρίου είπε: “Ξεκινά μια νέα διοργάνωση στην οποία έχουμε τους δικούς μας στόχους. Πρέπει να δείξουμε στην πράξη και όχι μόνο στα λόγια πόσο πολύ θέλουμε τη διάκριση ως Εθνική ομάδα. Χρειάζεται με το Σαν Μαρίνο να είμαστε σοβαροί, να μην υποτιμήσουμε τον αντίπαλο, να ακολουθήσουμε τις οδηγίες του προπονητή μας και με τη βοήθεια του κόσμου να πετύχουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε”.

Τα εισιτήρια έχουν καθοριστεί στα πέντε ευρώ, ενώ για παιδιά κάτω των 14 ετών η είσοδος είναι δωρεάν. Τα ταμεία θα ανοικτά στο γήπεδο από τις 17:00, καθώς και σημεία έκδοσης κάρτας φιλάθλου.

Ηλεκτρονικά εισιτήρια: https://online.theasis.cy.net/ticketonline/cyprus/

ΚΥΠΕ – ΚΥΠΡΟΣ/Λευκωσία
21/03/2019 09:07

 

Ο πρώτος πόντος του Κώστα Αντετοκούνμπο στο NBA: Τί έγραψε όλο χαρά, στο Instagram, o Giannis

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: