Στα τελικά της Ιρλανδίας η Εθνική Παίδων: Νίκησε 2-0 το Κόσοβο για τον 5ο όμιλο




Η Εθνική Παίδων νίκησε με 2-0 το Κόσοβο στο τελευταίο παιχνίδι της στον 5ο όμιλο της Elite Round (Νιόν, Ελβετία) και προκρίθηκε στην τελική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος U17, που θα διεξαχθεί στην Ιρλανδία από τις 3 ως τις 19 Μαΐου 2019.

Η Εθνική, που προκρίθηκε ως μία από τις επτά καλύτερες δεύτερες, ξεκίνησε με ήττα από την Ισπανία αλλά συνέχισε με νίκες απέναντι σε Ουκρανία και Κόσσοβο.

Πρόσωπο του αγώνα ήταν ο Χρήστος Τζόλης, καθώς στο 19΄ κέρδισε πέναλτι από τον τερματοφύλακα Μπίσινγκερ και άνοιξε ο ίδιος το σκορ από τα 11 βήματα, ενώ το διαμόρφωσε στο 42΄ σημειώνοντας το 2-0, από πάσα του Γρόσδη. Στο 73ο αποβλήθηκε για το Κόσοβο ο Μπιλάλι με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Στο άλλο παιχνίδι, η Ισπανία νίκησε την Ουκρανία 1-0 με γκολ του Τουριέντες στο 90΄ και προκρίθηκε ως πρώτη, με τρεις νίκες σε ισάριθμους αγώνες.

Οι συνθέσεις:

ΕΛΛΑΔΑ: Τζολάκης, Τσάβος, Ασλανίδης, Καραμπέρης, Τζόλης, Σουρλής (80΄ Κοτόπουλος), Αβεντισιάν, Παυλίδης, Γρόσδης (80΄ Γροσδάνης), Καράκουτης (66΄ Αρσενίδης), Λιάτσος (59΄ Σιατούνης).

ΚΟΣΟΒΟ: Ν. Μπίσινγκερ, Πατσόλι, Χασάνι (69΄ Λ. Αβντίλι), Ζούμπερι, Μπεκάι (46΄ Χάτζα), Μ. Αβντίλι (69΄ Τούσα), Λοκάι, Κριέζιου, Ασλάνι, Χουσεΐνι (46΄ Μπιλάλι), Σπάχιου.

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Σπουδαία νίκη με ανατροπή από τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη, με 2-1 επί του Ατρόμητου

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: