Πρέσβεις Τουρισμού της Αγίας Νάπας ανακηρύχθηκαν 21 τακτικοί επισκέπτες της




Συνολικά 21 τακτικοί επισκέπτες από Σουηδία, Νορβηγία και Ηνωμένο Βασίλειο ανακηρύχθηκαν Πρέσβεις Τουρισμού Αγίας Νάπας.

Σε ανακοίνωση του Δήμου Αγίας Νάπας αναφέρεται ότι «κατά τη διάρκεια τελετής που πραγματοποιήθηκε στο Δημοτικό Μέγαρο τιμήθηκαν επισκέπτες για τις πολλαπλές επισκέψεις τους στη περιοχή.

  • Από τη Σουηδία οι τιμώμενοι επισκέπτες είναι οι Ulf Gösta και Helga Hertha Gerlinde Sabel με 20 επισκέψεις στην Αγία Νάπα, Lars Roland και Gunnel Valborg Öman, με 15 επισκέψεις, Marion Isobel Bengtsson, με 52 επισκέψεις, Matz Börje και Britta Maria Rosenberg, με 17 επισκέψεις, Lars-Åke Lennart και Ingegerd Kristina Strid, με 16 επισκέψεις.

Από τη Νορβηγία τιμήθηκαν οι Trygve και Karin Helene Jakobsen, με 19 επισκέψεις, Jarle και Sigrun Clara Mørk Moe, με 16 επισκέψεις, Wenche Axelsen με 19 επισκέψεις, Sigrun Laura Rosenlund, με 18 επισκέψεις, Nora Pauline H. Heimdalen Amundsen, Leif Andreas Hansen και Lillian Kleppen με 17επισκέψεις και τους Bjarne Martin και Bodhild Orvik Torset με 22 επισκέψεις στην Αγία Νάπα.

Ακόμα τιμήθηκε η Joan Margaret Vikør από τη Βρετανία με 21 επισκέψεις.

  • Ο Δημοτικός Σύμβουλος Κωνσταντίνος Ζαννέτου «ευχαρίστησε τους νέους τιμώμενους για τις πολλαπλές επισκέψεις τους και για την ιδιαίτερη προτίμηση και αγάπη που δείχνουν όλα αυτά τα χρόνια για την Αγία Νάπα» και σημείωσε πως «αυτό καταδεικνύει έμπρακτα ότι η Αγία Νάπα είναι ένας αξιόλογος προορισμός που αξίζει κάποιος να επισκέπτεται».

Ο κ. Ζαννέττου ανέφερε ακόμα ότι «με την απονομή της ανώτατης διάκρισης του Δήμου οι τιμώμενοι επισκέπτες εντάσσονται στη μεγάλη οικογένεια της Αγίας Νάπας».

ΚΥΠΕ – Φανίτσα Ζαννέττου
Κύπρος/ΛAΡΝΑΚΑ
08/03/2019 08:50

 

Το “Όσκαρ του τουρισμού” στην Ελλάδα: Καλύτερη υπουργός η Κουντουρά στον καλύτερο προορισμό

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: