Ο Λάκης Λαζόπουλος στην εκπομπή του στο OPEN TV. Φωτογραφία via OPEN TV

Με όλους και με όλα τα έβαλε ο Λαζόπουλος: Τα είπε και στον Αλέξη και στον Κυριάκο…

Χθες το βράδυ, ο φοβερός και ανατρεπτικός Λάκης Λαζόπουλος “έγραψε” ξανά απίστευτες ατάκες, αφού παρουσίασε με τον μοναδικό σατυρικό τρόπο την τρέχουσα επικαιρότητα μέσα από το «Αλ Τσαντίρι Νιουζ» στην τηλεόραση του Open TV.

Ξεκινώντας τον σχολιασμό της επικαιρότητας ο παρουσιαστής και σεναριογράφος αναφέρθηκε στην ΠΟΕΔΗΝ και στην κατάθεση των λουλουδιών που έκαναν μέλη της στο γλυπτό του Δρομέα καθώς και το γεγονός ότι συνδικαλιστές της πήγαν να μπουν σε λάθος υπουργείο. Ακόμη σχολίασε την πρόσφατη περιοδεία του Κυριάκου Μητσοτάκη στη Θράκη.

Παράλληλα, αναφερόμενος στη φονική πυρκαγιά στο Μάτι είπε ότι «το πόρισμα για το Μάτι έλεγε ότι εάν στις 17:10 θα ζούσαν άνθρωποι. Το ίδιο πόρισμα έλεγε ότι εάν έκαναν την εκκένωση στις 18:20 θα καιγόντουσαν περισσότεροι άνθρωποι. Στις συμφορές ο χρόνος τρέχει αλλιώς. Εμείς ψάχνουμε να βάλουμε τους δικούς μας στις θέσεις. Στην περίπτωση αυτή υπήρχε συνάντηση ανικανότητας».

Παράλληλα πρόσθεσε ότι «αυτό που συνέβη στο Μάτι δεν είναι αμέλεια και δόλος, αλλά βαριά αμέλεια. Θα έπρεπε να υπάρχει ειδική ευθύνη και ειδικές συνέπειες σε αυτές τις περιπτώσεις έτσι ώστε να μην αισθάνεται ο καθένας ότι είτε την κάνει είτε όχι τη δουλειά όλα θα είναι καλά».

Στο τρίτο μέρος του «Αλ Τσαντίρι Νιουζ» εμφανίστηκαν στη σκηνή ο Γιάννης Τσιμιτσέλης και η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, χαρίζοντας στο κοινό άφθονες στιγμές γέλιου με το σκετς τους που σχολίαζε την επικαιρότητα.

Παράλληλα τραγούδησαν το γνωστό τραγούδι «Μια ζωή την έχουμε». Μάλιστα μόλις ολοκλήρωσαν την εμφάνισή τους, το κοινό ξέσπασε σε χειροκροτήματα.

Ακολουθεί το σκετς με πρωταγωνιστές Τσιμιτσέλη-Κωνσταντινίδου

Και ολόκληρο το επιεσόδιο 2:

Be the first to comment on "Με όλους και με όλα τα έβαλε ο Λαζόπουλος: Τα είπε και στον Αλέξη και στον Κυριάκο…"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*