Συνάντηση με τον πρέσβη της Κορέας είχε σήμερα ο υπουργός Άμυνας Ευάγγελος Αποστολάκης

Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Ευάγγελος Αποστολάκης, συναντήθηκε με τον Πρέσβη της Δημοκρατίας της Κορέας, Soosuk Lim, κατόπιν σχετικού αιτήματος του Πρέσβη. την Πέμπτη 7 Φεβρουαρίου 2019. Κατά τη συνάντηση εξετάστηκαν δυνατότητες περαιτέρω ανάπτυξης της αμυντικής συνεργασίας των δύο χωρών. ΑΠΕ- ΜΠΕ, ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΥΠΕΘΑ, STR
Με τον πρέσβη της Δημοκρατίας της Κορέας, Σοσούκ Λιμ (Soosuk Lim) συναντήθηκε σήμερα ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Ευάγγελος Αποστολάκης, «κατόπιν σχετικού αιτήματος του πρέσβη» αναφέρει ανακοίνωση του υπουργείου.

  • «Κατά τη συνάντηση εξετάστηκαν δυνατότητες περαιτέρω ανάπτυξης της αμυντικής συνεργασίας των δύο χωρών», προστίθεται στην ανακοίνωση.
  • Υπενθυμίζεται ότι ο πρέσβης της Δημοκρατίας της Κορέας έχει επισκεφθεί επίσης τη ΓΔΑΕΕ όπου συζήτησε «θέματα ανάπτυξης της συνεργασίας των δυο χωρών στον αμυντικο-τεχνικό τομέα», όπως είχε ανακοινωθεί από τη ΓΔΑΕΕ.

Περαιτέρω ο κ. Αποστολάκης παρέστη σήμερα στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της Ενώσεως Αποστράτων Αξιωματικών Αεροπορίας που πραγματοποιήθηκε στη Λέσχη Αξιωματικών Ενόπλων Δυνάμεων, στην Αθήνα.

ΑΠΕ-ΜΠΕ
07/02/2019 20:43

Οι διερευνητικές επαφές με την Τουρκία: Μετά τον Απρίλιο το ταξίδι Ερντογάν στην Θεσσαλονίκη

Εγγραφή στο δωρεάν newsletter του HellasJournal

* indicates required

Latest of HellasJournal