Οι δημοκρατικές δυνάμεις να αντιμετωπίσουν τα ακραία μορφώματα, παροτρύνει ο Καλαφάτης




Σε καιροσκοπικά, ακραία και ναζιστικά μορφώματα κατευθύνεται πλέον ένα σημαντικό τμήμα των ψηφοφόρων στην Ελλάδα, προερχόμενο από όλο το πολιτικό φάσμα, όπως επισημαίνει σε ανάρτησή του στα κοινωνικά δίκτυα ο βουλευτής Θεσσαλονίκης της ΝΔ, Σταύρος Καλαφάτης, σημειώνοντας ότι αυτή είναι μια θλιβερή πραγματικότητα, την οποία όλες οι δημοκρατικές δυνάμεις «οφείλουμε να αντιμετωπίσουμε υπεύθυνα και αποτελεσματικά. Όχι μόνο για κομματικούς, αλλά και -κυρίως μάλιστα- για λόγους που αφορούν στη Δημοκρατία και το εθνικό συμφέρον».

  • «Εκκολάπτουν αυγά, τροφοδοτούν νεογέννητα του φιδιού» επισημαίνει στην ανάρτησή του ο κ. Καλαφάτης και τονίζει πως «απέναντι στη θλιβερή και επικίνδυνη αυτή πραγματικότητα, δεν νοείται και δεν συγχωρείται κανενός είδους “ποντιοπιλατισμός”.
  • Δεν μπορεί η κυβέρνηση να καταφεύγει σε πρακτικές που ευτελίζουν τους θεσμούς και δημιουργούν εικόνες παρακμής. Ούτε να εξαγοράζει συνειδήσεις βουλευτών. Ούτε να υπαγορεύει στη Βουλή και τη Δικαιοσύνη δικές της αποφάσεις. Δεν μπορεί να διασύρει τον πατριωτισμό των Ελλήνων χαρακτηρίζοντας σαν ακροδεξιούς, πατριδοκάπηλους και άφρονες όσους απορρίπτουμε τις εθνικές υποχωρήσεις. Ούτε να εμφανίζει σαν μακεδονομάχους τους θιασώτες των ναζί, που ήθελαν την παράδοση της Μακεδονίας στους Βούλγαρους».

Ο βουλευτής αναφέρει ακόμη ότι «η Νέα Δημοκρατία έχει ήδη πατήσει το κατώφλι της αυτοδυναμίας και είναι βέβαιο πως η προκήρυξη εκλογών θα ενισχύσει ακόμη περισσότερο τη δυναμική της».

ΑΠΕ-ΜΠΕ
20/02/2019 16:24

Ο Πολάκης οργιάζει με την κάλυψη Τσίπρα, καταγγέλει ο γραμματέας επικοινωνίας του ΚΙΝΑΛ

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: