Μήνυση για απειλές και εκβιασμούς από τον Καμμένο κατέθεσε ο Νίκος Νικολόπουλος στη ΓΑΔΑ




Για «βία κατά πολιτικού σώματος» που τιμωρείται με κάθειρξη τουλάχιστον δέκα ετών μήνυσε τον αρχηγό τον Ανεξαρτήτων Ελλήνων (ΑΝΕΛ) Πάνο Καμμένο ο ανεξάρτητος βουλευτής Αχαϊας Νίκος Νικολόπουλος.

Σύμφωνα με την ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ, ο κ. Νικολόπουλος μετέβη νωρίτερα σήμερα στην υποδιεύθυνση Κρατικής Ασφάλειας, στον 6ο όροφο της ΓΑΔΑ και συνοδευόμενος από τον δικηγόρο του, κ. Γιάννη Τσολάκο κατέθεσαν μηνυτήρια αναφορά κατά του κ. Καμμένου.

  • Η μήνυση αφορά παράβαση του άρθρου 157 του Ποινικού Κώδικα που αναφέρει ότι «όποιος με βία ή με απειλή βίας επιβάλλει στη Βουλή ή την Κυβέρνηση ή σε μέλος τους την εκτέλεση, παράλειψη ή ανοχή πράξης που ανάγεται στα καθήκοντά τους τιμωρείται με κάθειρξη τουλάχιστον δέκα ετών». Σύμφωνα με όσα καταγγέλλονται στην αναφορά, ο κ. Καμμένος απέστειλε γραπτό μήνυμα sms στον κ. Νικολόπουλο απειλώντας τον, μεταξύ άλλων, ότι θα σταματήσει από σήμερα το απόγευμα να λαμβάνει κρατική διαφήμιση στις ιστοσελίδες που φέρεται να έχει υπό τον έλεγχό του.

Στον προϊστάμενο της Εισαγγελίας Πρωτοδικών διαβιβάστηκαν οι καταγγελίες του ανεξάρτητου βουλευτή Νίκου Νικολόπουλου σε βάρος του προέδρου των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνου Καμμένου.

Η αστυνομία διαβίβασε στον κ. Βαγγέλη Ιωαννίδη την ένορκη κατάθεση που έδωσε σήμερα στη ΓΑΔΑ ο κ. Νικολόπουλος, η οποία επέχει θέση μήνυσης.

Τις τελευταίες ώρες και ενώ εκπνέουν τα περιθώρια για την επιβίωση της Κ.Ο. των ΑΝΕΛ φέρεται ο Πάνος Καμμένος να απευθύνθηκε στον Νίκο νικολόπουλο και του ζήτησε να παραιτηθεί από την βουλευτική ιδιότητα δεδομένης και της πρόθεσης του τελευταίου να πολιτευθεί στο Δήμο Πατρέων, ώστε την έδρα να την πάρει ο επιλαχών βουλευτής και να βρεθεί λύση στο αδιέξοδο.

Ωστόσο οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο κ.Νικολόπουλος δεν δέχθηκε και η κατάληξη ήταν να βρεθεί στην ΓΑΔΑ όπου κατήγγειλε εκβιασμό και απειλές, υπέβαλλε μήνυση και σχηματίζεται δικογραφία. Ως μάρτυρα φέρεται δε να επικαλείται τον υπουργό Ψηφιακής Πολιτικής κ.Νίκο Παππά.

Άλλες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Πάνος καμμένος θα αναφερθεί στο θέμα, στην ομιλία του στη Βουλή το απόγευμα.

Με πληροφορίες από ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ

Χωρίς Κ.Ο. οι ΑΝΕΛ αν φύγει ο Παπαχριστόπουλος: Τι αποφάσισε η Διάσκεψη των Προέδρων

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: