Καμμένος εναντίον όλων: “Τα Σκόπια είναι 20 λεπτά δουλειά αν περάσουν τεθωρακισμένα”




Ο Πάνος Καμμένος μίλησε στη Θεσσαλική τηλεόραση, τόσο για τις σχέσεις της Ελλάδας με την Τουρκία και την ένταση που παρατηρείται ανάμεσα στις δυο χώρες όσο και για την Βόρεια Μακεδονία και την Συμφωνία των Πρεσπών.

Συγκεκριμένα σε δημοσίευμα στο ΕΘΝΟΣ αναφερόμενος στην Βόρεια Μακεδονία ο πρώην υπουργός Άμυνα είπε:

«Τα Σκόπια είναι 20 λεπτά δουλειά. Αν αποφασίσει μια ίλη τεθωρακισμένων να περάσει μέσα θα φτάσει στην άλλη πλευρά των Σκοπίων. Θα φτάσει στη Σερβία».

Μιλώντας για την Τουρκία ο Πάνος Καμμένος έκανε λόγο για «τσαμπουκά» ο οποίος δεν συνδέεται πάντα με απειλή χρήσης βίας, «οι Τούρκοι είναι δειλοί. Όταν καταλάβουν ότι έχουν απέναντι τους μια αποφασισμένη Ελλάδα ή έναν αποφασισμένο γείτονα είναι από αυτούς που κατεβαίνουν από το αυτοκίνητο για να κάνουν τσαμπουκά, αλλά μόλις κατεβαίνει ο ψηλός, φεύγουν».

Αναφορικά με την Συμφωνία των Πρεσπών ο ίδιος είπε ότι ο Έλληνας πρωθυπουργός εξαπατήθηκε, λέγοντας χαρακτηριστικά πως η συμφωνία ήταν έργο του Νίκου Κοτζιά.

«Ήταν καταρχήν ο Κοτζιάς που έδρασε ύπουλα και υπόγεια. Η συμφωνία των Πρεσπών προτάθηκε από τον κ. Κοτζιά. Εγώ είπα στους Αμερικάνους ότι η «Μακεδονία του Αιγαίου» είναι μια προπαγάνδα που ξεκίνησε από έναν φασίστα και έναν κομμουνιστή: Από τον Μουσολίνι και τον Τίτο». Αλλά και βεβαίως ο πρωθυπουργός έχει απόλυτη ευθύνη….Ή μπορώ να πω με εξαπάτησε».

Άρον-άρον ο Ακάρ στην Ουάσιγκτον: Πρώτο θέμα οι S-400 και δεύτερο η Συρία και οι Κούρδοι

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: