Όταν ο Giannis συνάντησε τον Κώστα Αντεντοκούνμπο: Καταπληκτικές στιγμές (video)




Το παιχνίδι μεταξύ Μπακς και Μάβερικς στο Μιλγουόκι (116-106) ήταν μία καλή ευκαιρία να βρεθούν τα αδέρφια Γιάννης και Κώστας Αντετοκούνμπο. Ο Giannis, πρωταγωνιστής στη νέα νίκη της ομάδας του Μιλγουόκι, με 31 πόντους, 15 ριμπάουντ και 5 ασίστ, υποψήφιος να ανακοινωθεί αργότερα αυτή την εβδομάδα ως αρχηγός της Ανατολής για το All-Star Game, ο Κώστας ψάχνει για το ντεμπούτο του στο ΝΒΑ. Ο Κώστας Αντεκουντούμπο βρέθηκε με τους Μάβερικς στο Μιλγουόκι, αλλά η δράση του περιορίστηκε μόνο στη προθέρμανση. Στο γήπεδο βρισκόταν και η μητέρα τους.

«Μακάρι να είχα παίξει εναντίον του», δήλωσε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο. «Αλλά αυτές οι λίγες στιγμές που περάσαμε πριν από το παιχνίδι και κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού και μετά το παιχνίδι, ήταν καταπληκτικές».

Πάντως ο προπονητής των Μάβερικς, Ρικ Καρλάιλ, ανέφερε ότι ο Κώστας, ο οποίος αγωνίζεται με τους Τέξας Λέτζεντς στην G League, πλησιάζει στο ντεμπούτο του στο NBA.

«Ο Κώστας έχει παρουσιάσει βελτίωση, ιδιαίτερα τις τελευταίες εβδομάδες. Και αυτός είναι ένας από τους λόγους για τον οποίο ταξίδεψε μαζί μας», είπε χαρακτηριστικά.

Διθύραμβοι για το έπος του Στέφανου Τσιτσιπά στο Australian Open από τα διεθνή ΜΜΕ

22/01/2019 11:56
ΑΠΕ-ΜΠΕ
Νέα Υόρκη, ΗΠΑ

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: