Ένας πραγματικός πόλεμος μεταξύ Ισραήλ και Ιράν διεξάγεται καθημερινά στο συριακό έδαφος




Ένας σκληρός πόλεμος διεξάγεται στο έδαφος της Συρίας μεταξύ του Ισραήλ και της Συρίας και η κατάσταση έχει εκτραχυνθεί, καθώς ο πόλεμος αυτός είναι καθημερινός.

Ο Πρωθυπουργός του Ισραήλ, Μπέντζαμιν Νετανιάχου, δήλωσε ότι οι δυνάμεις ασφαλείας της χώρας του θα συνεχίσουν να προσβάλλουν ιρανικούς στόχους στη Συρία, ενώ έγινε γνωστό ότι το Εβραϊκό Κράτος ενισχύει στρατιωτικά και όλες τις αντι-ιρανικές δυνάμεις.

Ο Aviv Kochavi, ο νέος αρχηγός του Ενόπλων Δυνάμεων του Ισραήλ (IDF), δήλωσε ότι οι δυνάμεις του πραγματοποιούν επιθέσεις στη Συρία σχεδόν καθημερινά και παραδέχθηκε ότι παρέδωσε όπλα σε αντάρτες.

Ο κ. Νετανιάχου, σε στιγμές ευφορίας μετά την ανάθεση της στρατιωτικής ηγεσίας της χώρας εξαπέλυσε επίθεση εναντίον της Τεχεράνης.

“Σας λέω, βγείτε γρήγορα από εκεί. Δεν θα σταματήσουμε να σας επιτιθέμεθα», δήλωσε ο Ισραηλινός Πρωθυπουργός.

Ο κ. Νετανιάχου απέρριψε επίσης δηλώσεις Ιρανού αξιωματούχου, ο οποίος δήλωσε ότι το Ιράν έστειλε μόνο στρατιωτικούς συμβούλους στη Συρία και όχι τακτικά στρατεύματα.

“Λένε πάντα ψέματα. Είπαν ψέματα για το θέμα αυτό, και λένε ψέματα όταν υποστηρίζουν ότι απέτυχε η προσπάθειά να εκτοξεύσουν ένα δορυφόρο στο διάστημα», είπε.

Προκάλεσε …λύπη στον Ερντογάν το tweet του Τραμπ: Συζητούν δημιουργία ουδέτερης ζώνης…

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: