Συνεργεία του Δήμου της Αθήνας καθαρίζουν τους δρόμους γύρω από την πλατεία Εξαρχείων μετά τα επεισόδια που εξελίχθηκαν στην περιοχή μετα την διαδήλωση για τα δέκα χρονια από την δολοφονία του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου, Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου 2018. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/Παντελής Σαίτας

Η επόμενη μέρα της καταστροφής: Βομβαρδισμένη πόλη τα Εξάρχεια μετά τα επεισόδια (φωτό)

Με βομβαρδισμένη πόλη μοιάζουν τα Εξάρχεια στους δρόμους γύρω από το Πολυτεχνείο, μετά τα σοβαρά επεισόδια που ξέσπασαν μετά την πορεία για τα 10 χρόνια από την δολοφονία του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου.

This slideshow requires JavaScript.

Καμμένα αυτοκίνητα, Πέτρες, σπασμένα πεζοδρόμια και κολώνες, σκουπίδια και αναποδογυρισμένοι κάδοι, γυαλιά και κάθε είδους υλικά που μεταφέρθηκαν για να στηθούν οδοφράγματα στους δρόμους γύρω από το Πολυτεχνείο και την Πλατεία Εξαρχείων, συλλέγονται από συνεργεία του Δήμου Αθηναίων, που έχουν εξορμήσει μαζικά, προκειμένου να αποκατασταθεί η κανονικότητα στην περιοχή και να μπορούν να κινηθούν κανονικά τα Ι.Χ. και τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς.

Τραυματίες και 13 συλλήψεις

Σε 66 προσαγωγές προχώρησε, συνολικά, η αστυνομία για τα επεισόδια που σημειώθηκαν στην Αθήνα, στις συγκεντρώσεις και πορείες για τα δέκα χρόνια από τη δολοφονία του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου, ενώ στη συνέχεια οι 13 μετατράπηκαν σε συλλήψεις.

Παράλληλα, τραυματίστηκαν δύο αστυνομικοί, που διακομίστηκαν στο 401 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο Αθηνών και ένας πολίτης, στην πλατεία Εξαρχείων, ο οποίος επίσης διακομίστηκε σε νοσοκομείο.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Προσαγωγές, συλλήψεις και τραυματισμοί: Αμαύρωσαν τη μνήμη του Αλ. Γρηγορόπουλου

Be the first to comment on "Η επόμενη μέρα της καταστροφής: Βομβαρδισμένη πόλη τα Εξάρχεια μετά τα επεισόδια (φωτό)"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*