Επεισόδια σε εξέλιξη αυτή την ώρα στη Θεσσαλονίκη, μετά το τέλος της πορείας στο μνήμη του Αλέξη Γρηγορόπουλου. Photo HellasJournal

Επεισόδια στην πορεία μνήμης του Αλέξη Γρηγορόπουλου στη Θεσσαλονίκη (photos)

Νέα ενημέρωση: Περιμετρικά του χώρου του ΑΠΘ, στις οδούς Αγίου Δημητρίου, Εγνατία και

Εθνικής Αμύνης έχουν μεταφερθεί τα επεισόδια, μετά το τέλος της πορείας στη μνήμη του Αλέξη Γρηγορόπουλου, στη Θεσσαλονίκη.

 

Αυτή την ώρα κουκουλοφόροι έχουν στήσει οδοφράγματα και εκτοξεύουν συνεχώς βόμβες μολότοφ, πέτρες και άλλα αντικείμενα, προς τις αστυνομικές δυνάμεις, οι οποίες απαντούν με ρίψεις χημικών και χειροβομβίδες κρότου – λάμψης.

Τα επεισόδια είναι σε πλήρη εξέλιξη, ενώ υπάρχουν πληροφορίες, που δεν έχουν ακόμα επιβεβαιωθεί επίσημα, για προσαγωγές ατόμων.

Παλαιότερη ενημέρωση: Επεισόδια εκτυλίχθηκαν κατά τη διάρκεια της πορείας στη μνήμη του Αλέξη Γρηγορόπουλου, στη Θεσσαλονίκη.

Οδοφράγματα κατά μήκος της οδού Αγίου Δημητρίου στη Θεσσαλονίκη. Photo Hellas Journal

Ομάδα ατόμων που συμμετείχε στην πορεία, αναποδογύρισε κάδους απορριμμάτων, στην οδό Αγίου Δημητρίου, λίγο μετά το ΥΜΑΘ, έβαλε φωτιές, ενώ πέταξε πέτρες και βόμβες μολότοφ προς τις αστυνομικές δυνάμεις, οι οποίες απάντησαν με χειροβομβίδες κρότου λάμψης και χημικά.

Η πορεία είναι σε εξέλιξη. Αυτή την ώρα η ένταση έχει μεταφερθεί στην οδό Εθνικής Αμύνης, όπου στήνονται νέα οδοφράγματα από τα άτομα.

Δεν έχει αναφερθεί μέχρι στιγμής τραυματισμός, προσαγωγές ή συλλήψεις.

Μία προσαγωγή μετά την ένταση στην οδό Σταδίου στην πορεία για τον Αλέξανδρο Γρηγορόπουλο

HellasJournal

Be the first to comment on "Επεισόδια στην πορεία μνήμης του Αλέξη Γρηγορόπουλου στη Θεσσαλονίκη (photos)"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*