Επιστροφή στα γήπεδα για τον Βερτόνγκεν: Θα παίξειστο ντέρμπι της Τότεναμ με την Τσέλσι




Ο Βέλγος αμυντικός, Γιάν Βερτόνγκεν, είναι πιθανό να αγωνιστεί το Σάββατο στο λονδρέζικο ντέρμπι της Premier League με την Τσέλσι, αφού έχει αποθεραπευτεί από τον τραυματισμό, ο οποίος τον ταλαιπώρησε για δύο μήνες. Ο προπονητής της Τότανεμ, Μαουρίτσιο Ποκετίνο, είπε σε συνέντευξη Τύπου ότι ο Βέλγος κεντρικός αμυντικός, ο οποίος βρίσκεται εκτός αγώνων από τον Σεπτέμβριο λόγω τραυματισμού στον ιγνυακό τένοντα, επέστρεψε στις προπονήσεις της ομάδας, σε αντίθεση με τον Κολομβιανό συμπαίκτη του, Ντάβινσον Σάντσες, που αντιμετωπίζει το ίδιο πρόβλημα τραυματισμού.

Ο 20χρονος Αργεντινός, Χουάν Φόιθ, είναι επίσης έτοιμος για μια θέση στην ενδεκάδα εναντίον της Τσέλσι, μετά από μερικές εντυπωσιακές εμφανίσεις που έχει κάνει τελευταία, αν και επέστρεψε από τη Νότια Αμερική μόλις το πρωί της Πέμπτης μετά το ντεμπούτο στην εθνική ομάδα της χώρας του.

«Είναι πολύ καλά τα νέα για το Βερτόνγκεν, έχει αρχίσει προπονήσεις με την ομάδα. Πρέπει να περιμένουμε μέχρι αύριο για να δούμε αν μπορεί να παίξει. Ο Γιάν είναι ένας πολύ σημαντικός παίκτης για εμάς. Έχουμε δυνατούς αγώνες μπροστά μας, γι’ αυτό είναι σημαντικό να έχουμε ετοιμοπόλεμους όλους τους παίκτες μας» τόνισε ο Ποκετίνο.

Εκτός του Σάντσες, η Τότεναμ θα παραταχθεί και χωρίς τους αμυντικούς Ντάνι Ρόουζ και Κίεραν Τρίπιερ, καθώς και τον μέσο Μουσά Ντεμπελέ, αφού και οι τρεις αντιμετωπίζουν επίσης προβλήματα τραυματισμών.

22/11/2018 17:19
ΑΠΕ-ΜΠΕ-Ρόιτερ
Λονδίνο, Βρετανία

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: