Την αποχώρηση του από την εθνική Ρωσίας ανακοίνωσε ο τερματοφύλακας Ιγκόρ Ακινφέεφ




«Κάθε ιστορία έχει μία αρχή κι ένα τέλος. Και ορίστε, η δική μου ιστορία με την εθνική ομάδα, λογικά έφθασε στο τέλος της»… Με αυτά τα λόγια, ανακοίνωσε την απόφαση του ν΄ αποχωρήσει από την εθνική Ρωσίας, ο Ιγκόρ Ακινφέεφ, που κάθησε κάτω από την εστία της «αρκούδας» 111 φορές!

Η σχετική δήλωση, αναρτήθηκε στις ιστοσελίδες της ρωσικής ομοσπονδίας ποδοσφαίρου και της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, όπου αγωνίζεται ο έμπειρος τερματοφύλακας και μάλιστα έχει ανανεώσει το συμβόλαιο του μέχρι το 2022.

Ο Ακινφέεφ έπαιξε χωρίς διακοπή στην εθνική Ρωσίας από το 2004, όταν ήταν 18 ετών, ενώ σήμερα «πατάει» στα 32 και δηλώνει: «Ηταν μέγιστη τιμή να ηγούμαι της εθνικής ομάδας στο Μουντιάλ που φιλοξενήσαμε. Και για να είμαι ειλικρινής, είναι κάτι που είχα ονειρευθεί. Σταματώ από την εθνική με καθαρή συνείδηση. Αυτήν την στιγμή στην Ρωσία, υπάρχει μία νέα και πολλά υποσχόμενη γενιά».

Εφ΄ όσον τελικά ισχύει η επιλογή του Ακινφέεφ, η Ιστορία θα γράψει πως ο τελευταίος του αγώνα με την εθνική Ρωσίας, ήταν ο προημιτελικός του Μουντιάλ, που διεξήχθη στις 7 Ιουλίου και έληξε χωρίς νικητή (2-2) με τους Κροάτες να προκρίνονται μέσω της διαδικασίας των πέναλτι.

01/10/2018 13:46
ΑΠΕ-ΜΠΕ
Μόσχα, Ρωσία

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: