“Ο κόσμος θέλει τη νίκη, θα κάνουμε τα πάντα” δήλωσε ο μέσος της ΑΕΚ Κώστας Γαλανόπουλος




Συνέντευξη του Κώστα Γαλανόπουλου, φιλοξενεί το official match programme της ΠΑΕ ΑΕΚ για το Κυριακάτικο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Οι «κιτρινόμαυροι» έδωσαν στη δημοσιότητα απόσπασμα από τις δηλώσεις του νεαρού μέσου:

«Σαφέστατα και είναι ένα δύσκολο παιχνίδι αυτό που έχουμε μπροστά μας, ένα πραγματικό ντέρμπι με όλα όσα περιλαμβάνει ο όρος, αλλά από εκεί και πέρα εμείς είμαστε αποφασισμένοι να βγάλουμε αντίδραση, μετά την ήττα από την Μπενφίκα. Η εικόνα της ομάδας είναι αυτή που μας κάνει να πιστεύουμε ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε κόντρα σε οποιονδήποτε αντίπαλο. Γνωρίζουμε πόσο πολύ θέλει ο κόσμος αυτή τη νίκη και εμείς όμως το θέλουμε πάρα πολύ και θα δώσουμε τα πάντα. Και για τη νίκη και για εμάς αλλά και για να δώσουμε χαρά στον κόσμο μας».

Στο μεταξύ, αυξάνονται οι ρυθμοί προπώλησης των εισιτηρίων για το ντέρμπι με τους «ερυθρόλευκους». Εως τώρα έχουν διατεθεί περίπου 10.000 εισιτήρια, τα οποία προστίθενται στα 14.000 διαρκείας.


Κάλεσμα στον κόσμο

Κατά την προσφιλή της τακτική, η ΠΑΕ ΑΕΚ υπενθυμίζει στους φίλους της, ότι η υποστήριξη στο ντέρμπι είναι απαραίτητη, αλλά οποιαδήποτε «παρατυπία» αποτελεί πλήγμα για την ίδια την ομάδα. Με μήνυμά τους στην επίσημη σελίδα της στο Facebook οι πρωταθλητές Ελλάδας απευθύνονται στους φιλάθλους που θα βρεθούν την Κυριακή στο ΟΑΚΑ:

«Και αυτή την Κυριακή στηρίζουμε την ομάδα μας και την σπρώχνουμε στη νίκη ΜΟΝΟ με τη φωνή μας!

Προστατεύουμε την ΑΕΚ, προσέχουμε ακόμα και τον διπλανό μας, αποτρέπουμε και το πιο μικρό ενδεχόμενο πειθαρχικής δίωξης και τιμωρίας της έδρας μας.

Η ΠΑΕ ΑΕΚ επισημαίνει ότι απαγορεύεται αυστηρά η χρήση καπνογόνων, κροτίδων και βεγγαλικών! Απαγορεύεται η χρήση λέιζερ! Διατηρούμε «καθαρούς» τους διαδρόμους ανάμεσα στις θύρες!

Αγνοούμε την όποια τυχόν πρόκληση και ασχολούμαστε μόνο με τη δική μας ομάδα, ενισχύουμε την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών μας!

Επιδεικνύουμε για ακόμα μια φορά τον ποδοσφαιρικό μας πολιτισμό!

Η ασπίδα και η δύναμη της ομάδας μας είστε εσείς!»

05/10/2018 14:08
ΑΠΕ-ΜΠΕ
Αθήνα, Ελλάδα

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: