Κορυφαίος ιστιοπλόος της χρονιάς αναδείχτηκε ο Κοντίδης, γεμίζοντας περηφάνια τους Κυπρίους




Περήφανη δηλώνει η Κυπριακή Ομοσπονδία Ιστιοπλοΐας για την ανάδειξη του Κύπριου ιστιοπλόου, Παύλου Κοντίδη, ως κορυφαίου ιστιοπλόου της χρονιάς για το 2018 και για τη βράβευσή του με το Rolex World Sailor of the Year 2018 of World Sailing.

«Πρόκειται για μία μοναδική, ανεπανάληπτη στιγμή για τον πρωταθλητή μας Παύλο Κοντίδη ο οποίος ψηφίστηκε ως ο κορυφαίος ιστιοπλόος της χρονιάς 2018» αναφέρει η Ομοσπονδία σε ανακοίνωσή της και παραθέτει σχετικές δηλώσεις του Παύλου Κοντίδη.

«Τι υπέροχο συναίσθημα να είμαι ανάμεσα στους κορυφαίους θρύλους όλων των εποχών. Ακόμα και αν πλέω μόνος μου αυτό ήταν μια μεγάλη ομαδική προσπάθεια σε ένα ταξίδι 14 χρόνων που άρχισε από ένα όνειρο. Ένα όνειρο το οποίο πραγματοποιήθηκε», είπε ο Παύλος Κοντίδης.

Ευχαρίστησε «όλους τους ανθρώπους που είναι δίπλα μου και με βοηθούν να είμαι αυτός που είμαι ως άνθρωπος και ως ιστιοπλόος και εύχομαι αυτό το επίτευγμα να ωθήσει νέους ιστιοπλόους στο να έχουν μεγάλα όνειρα και να μην φοβούνται να τα διεκδικήσουν».

Ο Παύλος Κοντίδης είπε «ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους χορηγούς μου που με στηρίζουν σε όλη σε όλη μου την καριέρα κι ένα τεράστιο ευχαριστώ σε όλους εσάς, σε όλο τον κόσμο που ψήφισε για εμένα και έκανε αυτό το επίτευγμα πραγματικότητα».

Συνεχάρη, τέλος, τις «Carolijn και Marie για τα δικά τους βραβεία και υποψηφιότητες».

Όπως αναφέρει η Κυπριακή Ομοσπονδία Ιστιοπλοΐας, «πολλά είναι και τα ξένα ΜΜΕ τα οποία προβάλλουν το επίτευγμα του Κύπριου πρωταθλητή, δείγμα της τεράστιας αναγνώρισης που τυγχάνει αλλά και των ασύλληπτων επιτυχιών του».

Τον Παύλο Κοντίδη συγχαίρει και η ΟΠΑΠ Κύπρου, σημειώνοντας ότι η βράβευσή του “επιβεβαιώνει με τον πιο εκφραστικό τρόπο την παγκόσμια αναγνώριση της οποίας ο αθλητής μας τυγχάνει”.

Προσθέτει ότι “είναι μια τεράστια επιτυχία για τον Παύλο, αφού ψηφίστηκε ως ο καλύτερος του κόσμου ανάμεσα στους κορυφαίους αθλητές από όλο το χώρο της ιστιοπλοΐας και είναι μια διάκριση που τιμά και την ίδια τη χώρα μας”.

Η ΟΠΑΠ Κύπρου ευχαριστεί και όλους τους συμπατριώτες μας “που με την ψήφο τους στήριξαν την μεγάλη διάκριση του Παύλου Κοντίδη στέλνοντας όμορφα το μήνυμα πως είμαστε και θα εξακολουθήσουμε να είμαστε δίπλα του σίγουροι για τις νέες μεγάλες επιτυχίες που ο κορυφαίος ιστιοπλόος του κόσμου θα μας χαρίσει”.

Υποστηρίζουν τη Διζωνική: Θετικό το κλίμα στις διαβουλεύσεις του Σ.Α. για το Κυπριακό

ΚΥΠΕ – ΚΥΠΡΟΣ/Λευκωσία
31/10/2018 15:31

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: