Δεν προχωράει η θεραπεία του Ουμτιτί: Ανοικτό το ενδεχόμενο να υποβληθεί σε χειρουργείο




Ανοιχτό το ενδεχόμενο ο Σαμουέλ Ουμτιτί να υποβληθεί σε επέμβαση, αφήνουν σήμερα τα ισπανικά ΜΜΕ, καθώς ο Γάλλος κεντρικός αμυντικός της Μπαρτσελόνα, δεν αναρρώνει σύμφωνα με το αναμενόμενο από τον τραυματισμό του στο αριστερό γόνατο. Μάλιστα, οι άνθρωποι του συλλόγου εκφράζουν φόβους ότι ο διεθνής άσος, ο οποίος πονάει στο γόνατο, ενδέχεται να μείνει εκτός δράσης έως το τέλος του έτους.

Η κατάσταση του Ουμτιτί προέρχεται από ένα πρόβλημα στο χόνδρο του αριστερού γονάτου, με αποτέλεσμα να έχει δύο επιλογές. Η πιο ριζική είναι το χειρουργείο και η άλλη, η πιο συντηρητική, είναι να κάνει θεραπεία, προκειμένου να «αναγεννηθεί» ο χόνδρος.

Σύμφωνα με την καταλανική εφημερίδα “Sport”, ο Ουμτιτί δεν ανταποκρίνεται στη θεραπεία τόσο αποτελεσματικά όσο ήλπιζαν οι άνθρωποι της Μπαρτσελόνα. Οι «μπλαουγκράνα» τηρούν σιγήν ιχθύος για το θέμα, μολονότι στη Γαλλία λέγεται ότι ο τραυματισμός δεν είναι σοβαρός και πως ο παίκτης δεν χρειάζεται να υποβληθεί σε επέμβαση. Όμως, φαίνεται ότι, εάν ο Ουμτιτί συνεχίσει το συντηρητικό πρόγραμμα, δεν θα μπορέσει να αγωνιστεί στα επόμενα τρία εντός έδρας παιχνίδια της «Μπάρτσα» με Σεβίλη (20/10), Ίντερ (24/10) και το “clasico” με τη Ρεάλ Μαδρίτης (28/10). Οι άνθρωποι των Καταλανών ελπίζουν ότι η κατάστασή του θα βελτιωθεί μέχρι τότε, αλλά σε διαφορετική περίπτωση θα πρέπει να ακολουθηθεί η λύση του χειρουργείου. Αυτή η εξέλιξη θα έχει ως αποτέλεσμα ο τεχνικός της Μπαρτσελόνα, Ερνέστο Βαλβέρδε, να «χάσει» τον Ουμτιτί έως το τέλος του έτους.

11/10/2018 14:48
ΑΠΕ-ΜΠΕ
Βαρκελόνη, Ισπανία

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: