Τα ελληνικά νησιά κατακτούν τον κόσμο στα ετήσια βραβεία κοινού του Condé Nast Traveller




Στην κορυφή του κόσμου για ακόμα μια φορά η Ελλάδα, κερδίζοντας τρεις πολύ σημαντικές διακρίσεις στα 21α ετήσια βραβεία κοινού του καταξιωμένου ταξιδιωτικού περιοδικού Condé Nast Traveller για το 2018.

Συγκεκριμένα, τα ελληνικά νησιά φιγουράρουν στην κορυφή της λίστας των «Καλύτερων Νησιών του Κόσμου», κερδίζοντας τις εντυπώσεις με το ειδυλλιακό τους σκηνικό και τους ζεστούς κατοίκους τους. Στην δεύτερη θέση ακολουθούν οι Μαλδίβες, με τις Βαλεαρίδες Νήσους και την Χαβάη να ακολουθούν.

Οι αναγνώστες του περιοδικού ψήφισαν επίσης την Ελλάδα ως την δεύτερη «Καλύτερη χώρα του κόσμου», μετά την Ιταλία, που κέρδισε την πρωτιά.

Επιπλέον, τα ελληνικά νησιά απέσπασαν την πρώτη θέση στην κατηγορία «World’s Top 100», συγκεντρώνοντας τις περισσότερες ψήφους του αναγνωστικού κοινού απ’ όλες τις κατηγορίες, με το ποσοστό να φθάνει το 95,63 %, γεγονός που προκάλεσε τα ενθουσιώδη χειροκροτήματα των προσκεκλημένων στην εκδήλωση.

Να σημειωθεί εδώ ότι τα ελληνικά νησιά είχαν ψηφιστεί ως τα καλύτερα του κόσμου και στα περσινά βραβεία.

“Η απονομή στην Ελλάδα τριών εκ των σημαντικότερων βραβείων του θεσμού, αναδεικνύει την αποτελεσματικότητα της στρατηγικής επικοινωνίας στο εξωτερικό, που έχει σχεδιάσει το Υπουργείο Τουρισμού σε εφαρμογή των κατευθύνσεων της Υπουργού Τουρισμού Έλενας Κουντουρά, και υλοποιεί διεθνώς ο ΕΟΤ, ως ο εθνικός φορέας στην παγκόσμια τουριστική προώθηση και προβολή”, τόνισε σε ανακοίνωση του το Υπουργείο.

Τα τρία βραβεία παρέλαβε η Προϊσταμένη του Γραφείου Ε.Ο.Τ. Ηνωμένου Βασιλείου και Ιρλανδίας, κα Έμυ Αναγνωστοπούλου.

Οι αναγνώστες του δημοφιλούς ταξιδιωτικού περιοδικού ψήφισαν και ανέδειξαν τους κορυφαίους προορισμούς, ξενοδοχεία, spa, αεροπορικές εταιρείες, αεροδρόμια, κρουαζιέρες και τουριστικούς πράκτορες.

Η ολοκληρωμένη λίστα των νικητών θα δημοσιευθεί στο τεύχος του Οκτωβρίου.

Πηγή: news.gtp.gr

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: