Αλλάζει εικόνα το γήπεδο της Τούμπας: Με ευρωπαϊκές προδιαγραφές εν όψει Europa League




Με αφετηρία τον αγώνα της 20ης Σεπτεμβρίου με την Τσέλσι αλλά και για τη συνέχεια των ευρωπαϊκών υποχρεώσεων του ο ΠΑΟΚ προχωράει σε ένα σημαντικό “λίφτινγκ” στο γήπεδο του ώστε αυτό να πληροί τις προδιαγραφές που απαιτούνται σε υψηλής σημασίας αγώνες.

Οι παρεμβάσεις αυτές έχουν ξεκινήσει εδώ και λίγες μέρες, και η προοπτική είναι να είναι όλα έτοιμα στο παιχνίδι με τους Λονδρέζους.

Οι αλλαγές αυτές, αφορούν τους πάγκους των δύο ομάδων, αλλά και την μορφή των θυρών 1-2-3, με την Θύρα 2 να αποκτά επιπλέον θέσεις, ενώ πλέον έχουν αφαιρεθεί τα κάγκελα από τις κερκίδες του χώρου των “επισήμων”.

Οι αλλαγές αυτές κρίθηκαν επιβεβλημένες κυρίως μετά την έκρηξη των εισιτηρίων διαρκείας που έφθασαν στις 21.000 και στόχος είναι να αξιοποιηθεί κάθε μέτρο για την προσθήκη καθισμάτων αλλά και την βελτίωση της ορατότητας των κερκίδων που βρίσκονται ακριβώς πίσω από τους πάγκους των δυο ομάδων. Τέλος στόχος είναι η μείωση του αριθμού καθισμάτων στην Θύρα 8 όπου σταθερά εκεί φιλοξενούνται οι οπαδοί των φιλοξενούμενων ομάδων, κυρίως των ξένων και για έναν μικρό αριθμό θεατών ως τώρα “αποκλείονταν” εκατοντάδες καθισμάτων για λόγους ασφαλείας.

11/09/2018 19:22
ΑΠΕ-ΜΠΕ
Θεσσαλονίκη, Ελλάδα

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: