Θεμέλια επιστροφής στους ομίλους του Champions League θέλει να βάλει απόψε η ΑΕΚ




Το πρώτο βήμα για πρόκριση στους ομίλους του Champions League καλείται να κάνει απόψε η ΑΕΚ Αθηνών, η οποία αντιμετωπίζει στις 22:00 εκτός έδρας την ουγγρική Βίντι στον πρώτο αγώνα των πλέι οφ της διοργάνωσης.

Η ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη είναι έτοιμη για να κάνει το πιο καθοριστικό για πρόκριση στους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης, μετά από 12 ολόκληρα χρόνια.

«Μπορεί όλοι να λένε ότι η ΑΕΚ είναι φαβορί, όμως σ΄ αυτό το επίπεδο είναι 50-50. Μπορεί και να βολεύει τον αντίπαλο να λέει ότι η ΑΕΚ είναι φαβορί, όμως περιμένουμε ένα σκληρό και δύσκολο παιχνίδι. Τα προηγούμενα ματς η Βίντι τα έφερε στον τρόπο που ήθελε, τα πήγε πολύ κλειστά. Άρα πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι γι΄ αυτό και να προσέξουμε τις αντεπιθέσεις τους». Αυτό δήλωσε κατά τη χθεσινή δημοσιογραφική διάσκεψη ο κ. Ουζουνίδης.

Αναφερόμενος στις πιθανότητες πρόκρισης της ομάδας του είπε πως όταν διεκδικείς πρόκριση στο Champions League «πρέπει να ιδρώσεις, να ματώσεις. Τίποτα δεν γίνεται εύκολα».

Ο ποδοσφαιριστής της ομάδας Τάσος Μπακασέτας από την πλευρά του δήλωσε πως είναι πολύ σημαντικό ότι έχουν ήδη εξασφαλίσει το Europa League. «Όμως έχουμε αποδείξει ότι έχουμε φιλοδοξίες και θέλουμε κάτι παραπάνω. Είμαστε χαρούμενοι και περιμένουμε με ανυπομονησία να παίξουμε και στο Champions League γιατί θα ανέβει το επίπεδο της ομάδας, αλλά και του καθενός από εμάς ξεχωριστά», είπε κα;ι πρόσθεσε πως η Βίντι έχει τον σεβασμό τους, αλλά σε καμία περίπτωση δεν φοβούνται να την αντιμετωπίσουν».

ΚΥΠΕ – ΚΥΠΡΟΣ/Λευκωσία
22/08/2018 09:40

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: