Για μικροπαραταξιακά παιχνίδια καταγγέλλει την αντιπολίτευση ο Σχινάς, σχετικά με το Μάτι




Ο πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Αττικής, Θ. Σχινάς, εγκαλεί την αντιπολίτευση πως “επιχειρεί να παίξει μικροπαραταξιακά παιχνίδια, πάνω στον πόνο των συμπολιτών μας”.

Εντός του μήνα θα συνεδριάσει το περιφερειακό συμβούλιο Αττικής, όπου θα συζητήσει εκτενώς για την καταστροφική πυρκαγιά στο Μάτι. Αυτό ανακοίνωσε ο πρόεδρός του, Θόδωρος Σχινάς, σε γραπτή του δήλωση με την οποία απαντά σε αιτιάσεις παρατάξεων της αντιπολίτευσης, τις οποίες κατηγορεί ότι «επιχειρούν να παίξουν μικροπαραταξιακά παιχνίδια πάνω στον πόνο των συμπολιτών μας».

«Ως πρόεδρος του ΠΕ.ΣΥ, οφείλω να διαφυλάξω το κύρος του αντιπροσωπευτικού συλλογικού οργάνου, παρέχοντας αντικειμενικά τη δυνατότητα παρουσίας των μελών του που θα ήθελαν να συμμετάσχουν, και ενόψει της εξελισσόμενης έρευνας, την πληρέστερη και εγκυρότερη ενημέρωσή του», τονίζει. Ο κ. Σχινάς υπενθυμίζει, ότι είχε προγραμματιστεί να συνεδριάσει το περιφερειακό συμβούλιο στις 26 Ιουλίου, λίγες μόλις μέρες μετά την εθνική τραγωδία, αλλά ματαιώθηκε η σύγκλισή του μετά από αίτημα των παρατάξεων της αντιπολίτευσης. Στη συνεδρίαση μάλιστα, όπως σημειώνει ο πρόεδρος του περιφερειακού συμβουλίου, είχε περιληφθεί με πρωτοβουλία της διοίκησης της Περιφέρειας, προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση με θέμα «Ενημέρωση-συζήτηση για τις πυρκαγιές στην Αττική».

Τέλος, ο κ. Σχινάς υπογραμμίζει ότι για την άμεση ενημέρωση των παρατάξεων, η Περιφερειάρχης όλο αυτό το διάστημα, συγκάλεσε δύο φορές διαπαραταξιακή συνεδρίαση.

Περισσότερες ειδήσεις Ελλάδα εδώ
06/08/2018 20:33
ΑΠΕ-ΜΠΕ
Αθήνα, Ελλάδα

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: