Τουλάχιστον 40 θεατρικές παραστάσεις στο φετινό φεστιβάλ των Λιμνών στην Καρδίτσα




«Πρόκειται για μια μεγάλη γιορτή, ένα μεγάλο φεστιβάλ με ισχυρό αποτύπωμα σε όλη την Ελλάδα. Το φεστιβάλ των τριών λιμνών στην Καρδίτσα διοργανώνεται σε μια εποχή όπου η επικοινωνία των ανθρώπων είναι δύσκολη λόγω της οικονομικής κατάστασης».

Αυτά, μεταξύ άλλων, τόνισε σήμερα το μεσημέρι από την Καρδίτσα, στο πλαίσιο συνέντευξης τύπου, ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός, αναφερόμενος στις εκδηλώσεις του φεστιβάλ των λιμνών της Καρδίτσας, το οποίο έχει ήδη ξεκινήσει και περιλαμβάνει δωρεάν παραστάσεις και συναυλίες.

Το φεστιβάλ των λιμνών, όπως αναφέρθηκε, περιλαμβάνει περίπου 40 θεατρικές παραστάσεις, τοπικών θιάσων, σε όλους τους Δήμους του νομού Καρδίτσας και τέσσερις μεγάλες συναυλίες, σε Κερασιά, Λίμνη Πλαστήρα, Λίμνη Σμοκόβου και Καρδίτσα. Σε μια εποχή όπου η διασκέδαση είναι δύσκολη, εμείς με σαράντα θεατρικές παραστάσεις σε όλους τους δήμους του νομού Καρδίτσας και τέσσερις μεγάλες μουσικές εκδηλώσεις με καταξιωμένους καλλιτέχνες, προσπαθούμε, την περίοδο του καλοκαιριού, να δώσουμε τόνωση στην περιοχή μας, δεν παρέλειψε να σημειώσει επίσης ο κ. Αγοραστός.

«Το φεστιβάλ των λιμνών Καρδίτσας είναι μια από τις μεγαλύτερες πολιτιστικές εκδηλώσεις στη Θεσσαλία αλλά και γενικότερα σε όλη την Ελλάδα», τόνισε ο αντιπεριφερειάρχης Καρδίτσας Βασίλης Τσιάκος. Παράλληλα, απηύθυνε κάλεσμα, όχι μόνο στους πολίτες του νομού Καρδίτσας αλλά και όλης της Θεσσαλίας, προκειμένου, όπως είπε, να αναδείξουν τις τρεις λίμνες, να δουν αυτά τα υπέροχα μέρη και να γίνουν οι πρεσβευτές της περιοχής μας σε όλη την Ελλάδα.

19/07/2018 16:57
ΑΠΕ-ΜΠΕ του Α. Ζώη
Τρίκαλα, Ελλάδα

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: