Τον ευεργέτη της Νίκο Μουγιάρη τίμησε η Αθηένου: Πήρε το “χρυσό κλειδί” της πόλης…




Τον Νίκο Μουγιάρη, διαχρονικό χορηγό και ευεργέτη επιχειρηματία που ζει στις ΗΠΑ, τίμησε χθες βράδυ ο Δήμος Αθηένου στο Κωνσταντίνειο Δημοτικό Πάρκο Αθηένου.
Σε γραπτή ανακοίνωση του Δήμου αναφέρεται ότι «κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης ο Δήμαρχος Αθηένου Κυριάκος Καρεκλάς ανακοίνωσε αποφάσεις που έλαβε το Δημοτικό Συμβούλιο για να  τιμήσει τον διαχρονικό χορηγό του».

Συγκεκριμένα «ο Δήμος θα φιλοτεχνήσει και θα ετοιμάσει ένα μετάλλιο, που θα τον εκφράζει και το οποίο θα δίνεται μόνον σε εξαιρετικές περιπτώσεις και σε διαπρέποντα άτομα. Το μετάλλιο αυτό του Δήμου Αθηένου θα ονομάζεται «Μετάλλιο Νίκου Μουγιάρη». Επίσης η αίθουσα που θα ανεγερθεί στον χώρο του Δημοτικού Σχολείου Αθηένου και θα φιλοξενεί τις πολιτιστικές εκδηλώσεις, θα ονομαστεί «Αμφιθεατρική Αίθουσα Νίκου Μουγιάρη».

Ο Δήμαρχος ανέφερε ότι «η δημιουργία της αίθουσας έχει περιληφθεί στο Δημοσιονομικό Πλαίσιο του κράτους 2019 – 2021, θα επιλύσει τον διακαή πόθο της Αθηένου για ένα χώρο όπου θα πραγματοποιούνται οι πολιτιστικές και άλλες εκδηλώσεις του Δήμου». Σχετική εισήγησή για το θέμα έγινε ομόφωνα δεκτή από τη Σχολική Εφορεία Αθηένου» είπε ο κ. Καρεκλάς εκφράζοντας ταυτόχρονα τις ευχαριστίες του.

Σύμφωνα με το Δήμαρχο «μόλις οι συνθήκες το επιτρέψουν, ο κύριος δρόμος νότια της Αθηένου, που συνδέει τους δύο κυκλοφοριακούς κόμβους, θα ονομασθεί «Λεωφόρος Νίκου Μουγιάρη».

Στη συνέχεια ο Κυριάκος Καρεκλάς απένειμε στον κ. Μουγιάρη το Χρυσό Κλειδί της Αθηένου.

ΚΥΠΕ – Φανίτσα Ζαννέττου – Κύπρος/ΛΑΡΝΑΚΑ 04/07/2018 20:28

Eκδήλωση πραγματοποίησε η Αθηένου όπου τίμησε τον ευεργέτη της Νίκο Μουγιάρη. Φωτογραφία ΚΥΠΕ, Φ. ΖΑΝΝΕΤΤΟΥ

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: