Ο “Τζέιμς Μποντ” …έσωσε τον Ταγίπ Ερντογάν και την Τουρκία από μια μεγάλη τραγωδία!




Του Κώστα Βενιζέλου

Ο Ταγίπ Ερντογάν και με διάταγμα εξασφάλισε όλες τις εξουσίες και έχει καταστεί ο πανίσχυρος σουλτάνος της Άγκυρας. Οι σχεδιασμοί του εκπληρώθηκαν στις 24 Ιουνίου 2018 με τις εκλογές στη χώρα. Αυτό, όμως, δεν ήταν αρκετό. Επιστρατεύονται και σενάρια αλά Τζέιμς Μποντ για να δικαιολογηθούν τα μέτρα επιβολής, τα οποία συντηρεί και προφανώς θα ενισχύσει.

Όπως έχει μεταδοθεί, η  φιλοκυβερνητική εφημερίδα Sabah, σε ένα δημοσίευμα με φαντασία για βραβείο Όσκαρ,  περιγράφει μια απείρου κάλλους χολιγουντιανή πλεκτάνη για τη δολοφονία του Ταγίπ Ερντογάν στις 24 Ιουνίου, ανήμερα των τουρκικών εκλογών που τον ανέδειξαν νικητή.

Το “δολοφονικό” σχέδιο…

Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο της Sabah, Ερσίν Ράμογλου, στο σχέδιο δολοφονίας του Τούρκου προέδρου εμπλέκονταν 12 χώρες! Το δολοφονικό σχέδιο περιλάμβανε τη χρήση ενός μικρού βαν φορτωμένου με τόνους εκρηκτικών, το οποίο θα ανατινασσόταν κατά τη διέλευση της αυτοκινητοπομπής του Ερντογάν, σε σημείο του δρομολογίου του που ήταν γνωστό στους δράστες. Τι συνέβη και αποτράπηκε η δολοφονική επίθεση κατά Ερντογάν;

Το βαν εντοπίστηκε από τον τουρκικό δορυφόρο Göktürk και έτσι τέθηκαν αμέσως σε συναγερμό οι υπηρεσίες ασφαλείας, που εξουδετέρωσαν την απειλή!

  • Οι δαιμόνιες υπηρεσίες του τουρκικού κράτους, που έχουν επιδόσεις στις συλλήψεις και διώξεις αντιφρονούντων, εντόπισαν ξένο πράκτορα, ο οποίος είχε λάβει θέση ως ελεύθερος σκοπευτής στην οροφή κτιρίου, για να δώσει τη χαριστική βολή στον Ερντογάν, στην περίπτωση εκείνη που τελικά επιβίωνε της έκρηξης.

Ο πράκτορας αυτός, προτίμησε να αυτοκτονήσει παρά να συλληφθεί. Αντί, ωστόσο,  να πέσει από το κτίριο, έχοντας προφανώς παρακολουθήσει αμερικανικές ταινίες με μυστικές υπηρεσίες και «εχθρούς της πατρίδας», προτίμησε να αυτοκτονήσει καταπίνοντας χάπι με κυάνιο, το οποίο είχε κρυμμένο στο δακτυλίδι που φορούσε!!!

Η Τουρκία του Ερντογάν

Η εφημερίδα ρίχνει σκιές και για το ρόλο της αντιπολίτευσης. Κι αυτό είναι το διά ταύτα της ιστορίας.  «Γιατί άραγε ο αντιπρόεδρος του Ρεπουμπλικανικού Λαϊκού Κόμματος (CHP) Μπουλέντ Τετζτάν επέμενε ότι εκείνο το βράδυ θα κέρδιζε τις εκλογές ο Μουχαρέμ Ιντζέ;», διερωτάται με νόημα ο Ράμογλου. Ποιο το επόμενο βήμα; Νέα μέτρα καταδίωξης κατά των αντιπάλων, υπαρκτών και μη.

Αυτή είναι η Τουρκία του Ερντογάν, στην οποία κάποιοι σε Ευρώπη και αλλού επενδύουν ακόμη. Ο σουλτάνος της Άγκυρας θα είναι πιο επιθετικός και πιο ωμός μετεκλογικά προς διάψευση όσων θεώρησαν πως θα αλλάξει και θα συνεργασθεί, και θα ρίξει τους τόνους.

  • Τα σχόλια που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν απαραίτητα τους συγγραφείς. Η ιστοσελίδα μας δεν λογοκρίνει τις γνώμες των συνεργατών της. Επίσης απαγορεύεται δια νόμου η αναδημοσίευση των σχολίων χωρίς τη γραπτή έγκριση της ιστοσελίδας.

Επίσημα σουλτάνος-δικτάτορας ο Ταγίπ Ερντογάν: Τέλος οι πρωθυπουργοί στην Τουρκία

 

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: