Η επίσκεψη Τσίπρα στα καμμένα “άναψε φωτιές” και προκάλεσε νέα κόντρα με ΝΔ (video)




Η επίσκεψη του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα στο Μάτι μιά εβδομάδα μετα τις φονικές πυρκαγιές υπήρξε η αφορμή για νέα ποτλιτική αντιπαράθεση της κυβέρνησης με τη Νέα Δημοκρατία.

Με ανάρτηση του στο Twitter o πρωθυπουργός ανέφερε

“Επισκέφθηκα σήμερα τον τόπο της τραγωδίας. Συνομίλησα με πολίτες, μηχανικούς, στρατιώτες, πυροσβέστες και εθελοντές. Ανείπωτη θλίψη μα και απέραντος σεβασμός σε όσους έδωσαν την άνιση μάχη με τις φλόγες και τώρα δίνουν τη μάχη της αποκατάστασης”

Η επίσκεψη διήρκεσε μία ώρα και όπως αναφέρει το γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού επισκέφτηκε την Αργυρή Ακτή, το Ρέμα στο Κόκκινο Λιμανάκι, αλλά και το Συντονιστικό Κέντρο της Πυροσβεστικής και του Στρατού στο Λεωφορείο Όλυμπος.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης, ο πρωθυπουργός συνομίλησε με πολίτες, πυροσβέστες και στρατιώτες, ενώ ενημερώθηκε για την κατάσταση από τον υπαρχηγό της Πυροσβεστικής, κ. Αναγνωστάκη, αλλά και τους μηχανικούς του υπουργείου Υποδομών, που βρίσκονται στο πεδίο, σημειώνεται στην ανακοίνωση.

Η Νέα Δημοκρατία: “Σαν τον κλέφτη”

Για επικοινωνιακά τεχνάσματα κατηγόρησε τον πρωθυπουργό και την κυβέρνηση η Νέα Δημοκρατία μετά την επίσκεψη του Αλέξη Τσίπρα στο Μάτι και τις υπόλοιπες πυρόπληκτες περιοχές. Όπως ανέφερε σε ανακοίνωσή της ο πρωθυπουργός “πήγε σαν τον κλέφτη και μάλιστα σε προστατευμένο περιβάλλον”.

Ειδικότερα η ανακοίνωση αναφέρει

«Χρειάστηκε να περάσει μια ολόκληρη εβδομάδα από την εθνική τραγωδία για να επισκεφθεί ο κ. Τσίπρας σαν τον κλέφτη το Μάτι και μάλιστα σε απόλυτα προστατευμένο περιβάλλον. Οι πολίτες, όμως, δεν πείθονται πια από επικοινωνιακά τεχνάσματα. Απαιτούν να μάθουν όλη την αλήθεια για το πώς χάθηκαν άδικα τόσες ανθρώπινες ζωές. Ο κ. Τσίπρας οφείλει να συνειδητοποιήσει ότι για τα λάθη και τις παραλείψεις της 23ης Ιουλίου υπάρχουν συγκεκριμένες ευθύνες που πρέπει να καταλογιστούν»

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: