Στην Α.Δ. Φθιώτιδας για λόγους ασφαλείας ο κατηγορούμενος για τη δολοφονία της 13χρονης

File Photo: Ρομά στον καταυλισμό που σημειώθηκε ο θανάσιμος τραυματισμός της 13χρονης από πυροβολισμό ΑΠΕ- ΜΠΕ,STR
Στα κρατητήρια της Αστυνομικής Διεύθυνσης Φθιώτιδας μεταφέρθηκε για λόγους ασφαλείας ο 34χρόνος κρεοπώλης από την Άμφισσα που κατηγορείται για τη δολοφονία της 13χρονης Ρομά.
Οι αστυνομικοί για λόγους ασφαλείας, αλλά και για την αποφυγή έντασης από τους Ρομά στην ‘Αμφισσα, προτίμησαν τη μεταφορά του στα κρατητήρια της ΑΔ Φθιώτιδας, ύστερα από διαπραγματεύσεις στις οποίες μετείχε και ο συνήγορός του, Πέτρος Μαντούβαλος, που προηγουμένως είχε σχετικές συζητήσεις, για να πείσει, όπως είπε, τον δράστη.
Όπως δήλωσε ο κ. Μαντούβαλος χθες το απόγευμα είχε συνάντηση μαζί του και τον έπεισε ότι πρέπει να παραδοθεί και καθορίστηκαν και οι τελευταίες λεπτομέρειες σε συνεργασία με τη Γεν. Αστυνομική Διεύθυνση Στερεάς Ελλάδας. Ο συνήγορος αποκάλυψε ότι όλο αυτό το διάστημα βρισκόταν στην κορυφή της Γκιώνας σε δυσπρόσιτη περιοχή για να αποφύγει τη σύλληψη από τους αστυνομικούς.
Μέχρι στιγμής παραμένει άγνωστο αν θα γίνει η μεταγωγή του στην ‘Αμφισσα εντός της ημέρας, για να παρουσιαστεί ενώπιον του ανακριτή, ή αν τελικά θα ταξιδέψει μέχρι το κτίριο της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Στερεάς Ελλάδας στη Λαμία ο ανακριτής ‘Αμφισσας ενώπιον του οποίου θα πρέπει να παρουσιαστεί να ζητήσει προθεσμία.

12/06/2018 09:48
ΑΠΕ-ΜΠΕ του Γ. Παλαμιώτη
Λαμία, Ελλάδα

Εγγραφή στο δωρεάν newsletter του HellasJournal

* indicates required

Latest of HellasJournal